به گزارش یکشنبه شب ایرنا از شبکه المسیره، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن در این باره اظهار کرد: نسل کشی در غزه بیانگر یهودیتی است که خداوند متعال در قرآن کریم درباره آن به ما اطلاع داده است.
المشاط تاکید کرد: تنها چیزی که یهودیان را از جنایات و جاه طلبی باز میدارد، جهاد در راه خدا برای آزادسازی فلسطین و اماکن مقدس است.
وی افزود: ما از رسانهها و وزارتخانههای آموزش و پرورش در کشورهای عربی و اسلامی میخواهیم تا وضعیت نارضایتی و دشمنی با آمریکا و (رژیم) اسرائیل را تحکیم کنند.
المشاط ادامه داد: ما از امت عربی و اسلامی میخواهیم که کالاهای آمریکایی - صهیونیستی را تحریم کنند؛ چراکه این کالاها سلاحهایی هستند که تأثیر مؤثری بر دشمنان دارند و در دسترس همگان هستند.
رئیس شورای عالی سیاسی یمن همچنین خاطرنشان کرد: راه حل این نیست که ملت فلسطین را از سرزمینشان آواره کنیم، بلکه راه حل این است که یهودیان را به جایی که از آنجه آمدهاند یعنی به اروپا و آن سوی اقیانوس اطلس (قاره آمریکا) بازگردانیم.
رژیم صهیونیستی که از مقابله با مقاومت فلسطین و لبنان سرخورده شده و هر روز شکستهای زیادی را در کارنامه خود ثبت میکند، بمباران مناطق مسکونی، درمانی و دینی غزه را تشدید کرده تا شاید بتواند با کمکهای نظامی و سیاسی آمریکا خود را از مهلکه نجات بدهد، اقدامی که موجب شهادت ۴ هزارو ۷۴۱ فلسطینی و زخمی شدن ۱۵ هزار و ۸۹۸ نفر دیگر شده است.
از آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۶ روز گذشته (۱۵ مهر ماه) بمباران مناطق مسکونی و عمومی از یک سو و قطع آب، برق و کمبود شدید مواد غذایی، دارویی از سوی دیگر وضعیت بسیار بحرانی را برای ساکنان فلسطینی غزه رقم زده است و نهادهای حقوق بشری شرایط انسانی در این منطقه را غیر قابل توصیف و اسفبار اعلام کردهاند.
نهادهای سازمان ملل از جمله برنامه توسعه سازمان ملل، صندوق جمعیت سازمان ملل، یونیسف، برنامه جهانی غذا و سازمان بهداشت جهانی روز شنبه در بیانیهای اعلام کردند «ما خواستار آتشبس همراه با دسترسی فوری و نامحدود بشردوستانه در سراسر غزه هستیم تا فعالان بشردوستانه بتوانند به غیرنظامیان نیازمند کمک کنند، جانها را نجات دهند و از رنج بیشتر انسانی جلوگیری کنند.»
اما در این بین آمریکا در کنار گسیل تسلیحات و تجهیزات نظامی خود به منطقه به کمک صهیونیستهای غاصب شتافته و سعی در جلوگیری از شکست صهیونیستها دارد.
آمریکا همچنین پس از وتوی قطعنامه پیشنهادی برزیل، درباره بحران غزه و رای نیاوردن قطعنامه پیشنهادی روسیه، پیش نویس قطعنامهای را تدوین کرده که در آن قاطعانه از رژیم صهیونیستی دفاع کرده است، اما خبری از آتش بس در غزه نیست.
نظر شما