به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در سفر به جیرفت و در جریان افتتاح دفتر نظام مهندسی معدن در جنوب کرمان گفت: به منظور توسعه جنوب استان به ویژه فعالیتهای معدنی که از صنایع پیشران است، نیاز بود موارد هموار شود و همراهی دستگاهها در رسیدن به ذخایر خوب، صنایع پایین دستی و فرآوری را داشته باشیم.
وی افزود: یکی از ابزارهای تحقق این اهداف، نظام مهندسی معدن است که از مرحله اکتشاف تا بهرهوری و فرآوری باید کمک کند.
حسن زاده ادامه داد: با توجه به بعد مسافت مرکز استان تا شهرستانهای جنوبی و همچنین تسهیل در سرمایهگذاری، دفتر نظام مهندسی معدن در جنوب راهاندازی شده که خدمات به بهرهبرداران و سرمایهگذاران معدن بهتر انجام گیرد.
ارائه آموزش حفاری معدن در جنوب کرمان
همچنین با حضور معاون استاندار کرمان، دوره آموزش تخصصی حفاری معدن با همکاری ایمیدرو، فنی و حرفهای و اداره کل صمت جنوب استان کرمان در جیرفت راهاندازی شد.
حسنزاده در آیین افتتاح این دوره آموزشی، یکی از راهبردهای اقتصادی استان را اکتشافات معدنی بیان کرد و افزود: شمال و جنوب استان کرمان میلیاردها تن ذخیره معدنی دارند که بخش زیادی از آنها هم اکتشاف نشدهاند.
وی ادامه داد: مهمترین مرحله در حوزه اکتشاف معدنی، حفاری است و لذا با همکاری شرکت ایمیدرو، سازمان صمت، فنی و حرفهای و مرکز تحقیقات یزد ذیل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی استان کرمان، اولین آموزش تخصصی معدنی در جنوب کرمان راهاندازی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: ۲۲ نفر برای آموزش حفاری معدن در جیرفت ثبتنام کردهاند که پس از گذراندن کلاسهای تئوری، دورهای را در یکی از معادن به صورت عملیاتی آموزش میبینند.
وی تصریح کرد: در ادامه آموزش حفاری معدن در شهرستان کهنوج و آموزش فرآوری مواد معدنی هم اجرا خواهد شد.
افتتاح اولین دوره آموزش گوهرتراشی در جیرفت
در ادامه این برنامه ها همچنین نخستین دوره آموزش گوهرتراشی در جنوب استان کرمان با محوریت شهرستان جیرفت افتتاح شد.
حسنزاده معاون استاندار کرمان نیز افتتاح این دوره آموزشی را در راستای توسعه متوازن و استفاده از اقتصاد مردمی دانست که برای اولین بار در جنوب استان برگزار شده است.
وی با اشاره به همکاری سازمان فنی و حرفهای، ایمیدرو، اداره کل صمت جنوب و استانداری در برگزاری این دوره تصریح کرد: ۲۸ دستگاه تراش در این کارگاه راهاندازی شده و به زودی در دیگر شهرهای جنوبی کرمان هم اینا موارد را خواهیم داشت.
استان کرمان بیشتر به واسطه معادن بزرگ واقع در شمال آن به عنوان بهشت معادن ایران و خاورمیانه شناخته می شود اما این درحالی است که در جنوب این استان نیز معادن مختلفی وجود دارد که بهره برداری آنها کمتر از شمال استان بوده است.
نظر شما