به گزارش ایرنا، علی جوادی در مراسم تجلیل از مدالآوران چهارمین دوره المپیاد استعدادیهای برتر در خصوص توجه استان تهران به رشتههای پایه گفت: اعتقاد داریم هر زمان ورزش تهران خوب بوده حال ورزش کشور هم خوب بوده است. از همان ابتدا نگاه ما به رشتههای پایه مثل ژیمناستیک، شنا و دوومیدانی بوده است. موضوع دیگر تنوع مدالهای ما بوده است و با توجه به اینکه یک رده سنی حذف شد تقریبا ۳۰۰ مدال کم شد. مدالهای استان تهران افزایش یافت. نسبت به سال گذشته رشد داشتهایم.
وی افزود: رشتههای پایه در المپیک مدالهای زیاد دارد اما ما هیچ سهمی در این رشتهها نداریم. ما سعی کردیم برای رشتههای پایه پشتوانهسازی کنیم البته این کار باید با بروزترین آموزشها تداوم داشته باشد. مهمترین نقص در ورزش قهرمانی کشور انتقال فناوری آموزش و قهرمانی از ردههای پایه به بزرگسالان است. در مسابقات جهانی مثلا والیبال در ردههای پایه مدال میآورند اما در بزرگسالان ناکام هستند و این یک گره است که باید باز شود.
رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان تهران اضافه کرد: کار ما در استانها شناسایی استعدادهاست. انتقال این فناوری در قهرمانسازی کار فدراسیونهاست. حتما باید یک برنامه داشته باشیم و از آخرین آموزشهای روز جهان استفاده و آن را وارد کنیم. نکته اصلی این است که مربیانی که در این عرصه حضور دارند باید خود را بهروز کنند.
جوادی ادامه داد: متاسفانه کرونا تغییر روش زندگی را برای کشور ما ایجاد کرد و به نظرم شرایط زندگی ما را تغییر داد. نگرانی والدین برای بیرون نرفتن بچهها و کمتحرکی ایجاد شده برای ما مشکل به وجود آورد. ما باید خیلی سریع از این موضوع عبور کنیم. همه بایدها را میگویند اما چیزی ارائه نمیدهند. ما انتظار داریم شهرداری از درآمدی که دارد ورزش را رایگان به مردم ارائه دهد. اول ورزش همگانی بشود و بعد از انتخاب رشتهها با سبک و سلایق مردم، افراد و ورزشکاران را شناسایی کنیم و رفته رفته ورزش همگانی با ورزش قهرمانی گره خواهد خورد.
نظر شما