نیکزاد عباسی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مطابق قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی بخشی تحت عنوان پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی پیش بینی شده که در استان کرمانشاه، ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی به ریاست رییس دادگستری و دبیری معاون پیشگیری از وقوع جرم ایشان تشکیل شده است.
وی اظهار کرد: دستگاه های امنیتی و نظارتی وظیفه دارند مسائل انتخاباتی، اخبار و اطلاعات انتخابات را رصد و پایش کنند و با پیش بینی و پیشگیری از آسیب های این حوزه بستری امن را برای صیانت از رای مردم و برگزاری انتخابات سالم فراهم کنند.
معاون دادگستری کل استان کرمانشاه گفت: در اولین جلسه که هفته گذشته برگزار شد تصمیم هایی در این راستا گرفته شد تا ستاد پیشگیری از جرم استان در حوزه های انتخابیه حضور داشته باشند تا با تبیین و تشریح قوانین و همچنین توجیه و ارشاد دست اندرکاران امر انتخابات، شاهد انتخابات با شکوهی باشیم.
عباسی ادامه داد: در دادسراها، دادگاه و محاکم تجدید نظر استان کرمانشاه شعبه ویژه رسیدگی به جرایم انتخاباتی مشخص شده است تا اگر در جایی جرمی اتفاق بیفتد، طبق قانون رسیدگی شود.
وی اظهار کرد: چنانچه مردم گزارشی از جرایم انتخاباتی دارند، در سامانه سجام مشارکت های مردمی، رسیدگی به آن پیش بینی شده است و در این زمینه مردم علاوه بر دسترسی به دستگاه های امنیتی و نظارتی و پلیسی، مستقیم با خود ستاد پیشگیری در ارتباط هستند.
او افزود: در استان کرمانشاه چند هزار دیده بان پیشگیری داریم تا هرجایی که مردم جرم و یا هرج و مرجی را مشاهده کنند و یا احتمال دهند جرمی اتفاق می افتد به این افراد اعلام کنند تا از طریق ستاد رسیدگی شود.
وی گفت: جلسات ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی تا پایان دی ماه به صورت ماهیانه و بعد از آن به صورت هفتگی و در مواردی به صورت فوق العاده تشکیل می شود.
او ادامه داد: انتخابات موجب تحکیم و تقویت نظام و از جلوه های توسعه مشارکت های مردمی و تصمیم گیری مردم در عرصه های، سیاسی اجتماعی، فرهنگی و قانونگذاری است.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت هشت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد و از حوزه انتخابیه قصرشیرین، گیلانغرب و سرپلذهاب یک نماینده راهی خانه ملت می شود.
نظر شما