به گزارش خبرنگار ایرنا، سال گذشته همین روزها بود که در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان نمازی بستری بود، با اینکه ۲سال بیشتر نداشت چهار بار زیر تیغ جراحی رفت و حدود ۸۰روز از بهترین روزهای زندگیاش را در بیمارستان به سَر بُرد.
سفری از جنس حادثه
حادثهای هولناک او را در ۲سالگی راهی بیمارستان کرده بود؛ حادثهای که هنوز هم دَرکِ روایت تلخش بسیار دشوار است و در باور هیچکس نمیگنجد؛ آبانماه سال ۱۴۰۱ بود که به همراه خانوادهاش از اراک به شیراز سفر کرد؛ سفری که قرار بود خاطراتی شیرین از دوران کودکیاش به جا بگذارد اما اتفاقی تلخ را برای او و نزدیکانش رقم زد.
«راستین اسلامی» که به اتفاق پدر، مادر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگش به شیراز سفر کرده بود، غروب چهارشنبه چهارم آبانماه راهی حرم شاهچراغ(ع) شد.
پدر و مادرش مجبور شده بودند برای انجام کار اداری به کامفیروز واقع در شهرستان مرودشت بروند و به همین دلیل او را به پدربزرگ و مادربزرگش سپردند.
راستین هم در آن غروب بُهتانگیز دَست در دَست پدربزرگ و مادربزرگش وارد صحن حرم احمدبن موسی(ع) شد.
هنوز مدت زیادی از حضورشان در حرم نگذشته بود که صدای شلیک بیوقفه گلوله در فضا پیچید؛ صدای گلولهای که به یکباره شادی کودکانهاش را بلعید و زخم عمیقی را در وجودش به جا گذاشت.
گویا فردی مسلح با حمله به حرم شاهچراغ (ع)، زائران این حرم را به رگبار بسته بود؛ حادثهای که ۱۳ شهید و ۳۰ مجروح به دنبال داشت.
رنگ باختن دنیای شیرین کودکانه
"راستین" ۲ساله هم به همراه پدر بزرگش حسن اسلامی و مادربزرگش معصومه دربندی در این حمله تروریستی مجروح شدند؛ یک تیر از پهلوی راستین وارد و از پهلوی دیگر او خارج شده بود و یک تیر هم به روده بزرگش اصابت کرده بود؛ همین اتفاق کافی بود تا در آن لحظه دردناک، تمام رؤیای کودکانهاش زیر سایه سیاه این حادثه رنگ ببازد.
از انجام عمل جراحی تا بستری در بیمارستان
دقایقی پس از این حادثه یکی از کسبه اطراف حرم که برای اقامه نماز به شاهچراغ (ع) آمده بود راستین را که بر اثر اصابت تیر به شدت خونریزی داشت به بیمارستان منتقل کرد؛ علی اصغر مختاری از بازاریان قدیمی شیراز است که در نخستین لحظات این حادثه در حرم شاهچراغ (ع) به یاری خانواده راستین شتافت، کودک ۲ساله مجروح شده را در آغوش گرفت و به بیمارستان برد.
راستین پس از ورود به بیمارستان یک راست به اتاق عمل منتقل شد.
مادر و پدرش هم پس از شنیدن خبر این حادثه به شیراز بازگشتند؛ آنها دردمندانه و نگران پُشت درهای بسته اتاق عمل دست به دعا برداشته و راستین را بار دیگر از خدا طلب کردند.
پدربزرگ و مادربزرگ راستین هم که در این حادثه آسیب دیده بودند در بیمارستان مسلمین تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
روزها گذشت و زخمهای راستین التیام نیافت.
روز جمعه ۲۰ آبان ۱۴۰۱، وضعیت جسمانی پدربزرگ و مادربزرگش بهتر شد و آنها توانستند به اراک بازگردند.
راستین اما همچنان نیاز به درمان و طی کردن دوران نقاهت داشت و بیمارستان نمازی در طول این مدت محل بستری و درمان این کودک ۲ ساله اراکی بود.
جشن تولد ۲سالگی با کادر درمان
کادر درمان و پدر و مادرش در این مدت در تلاش بودند تا روحیه راستین را تقویت کنند و شادی را به چهره کودکانه او بازگردانند.
روز چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۱ بود که خانواده و کادر درمانی بیمارستان نمازی به همراه برخی مسئولان استان فارس و شهر شیراز برای راستین مراسم تولد برگزار کردند.
در واقع یکی از روزهای خاطره انگیز راستین، جشن تولدی بود که به همت کادر درمان بیمارستان نمازی برای او برپا شد.
در این مراسم نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و مسئولانی از استانداری فارس، شهرداری شیراز، رئیس حوزه علمیه حضرت معصومه(س)، رئیس و پرسنل بیمارستان نمازی حضور داشتند و برای او روز فراموشنشدنی و خوبی را رقم زدند.
به گفته پدر راستین، راستین در این جشن تولد، پس از روزها دست و پنجه نرم کردن با جراحاتش، خندید و به او حسابی خوش گذشت.
اما تلاش پزشکان برای درمان این کودک همچنان ادامه داشت.
هماهنگیهای استاندار برای عمل پایانی راستین
در طول مدت نقاهت راستین در بیمارستان، استاندار فارس نیز هماهنگیهای لازم را با دکتر علی بهادر رئیس بیمارستان پیوند ابوعلی سینا برای انجام عمل پایانی راستین انجام داد که این عمل هم با موفقیت انجام شد.
راستین در این مدت چهار عمل جراحی انجام داد که سه عمل موفقیتآمیز راستین توسط دکتر مهدی فروغی، فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان بیمارستان نمازی صورت گرفت.
در نهایت راستین پس از ۸۳ روز بستری با بهبودی نسبی روز چهارشنبه دوم آذرماه ۱۴۰۱ از بیمارستان مرخص شد.
اهدای گل به کادر درمان در سالگرد حادثه شاهچراغ(ع)
و اما امسال او به مناسبت سالگرد حمله تروریستی شاهچراغ (ع) با آغوشی از گُل به شهر شیراز و بیمارستان نمازی بازگشت تا از پرستاران و پزشکان بخش آیسییو اطفال بیمارستان نمازی قدردانی کند.
او همچنین با اهدای گُل به ناجی خود در زمان حادثه نیز از او تقدیر کرد، همان بزرگمردی که اگر آغوشش را برای نجات راستین نمیگشود، شاید سرنوشت تلخ و عواقب جبرانناپذیری برای این کودک ۲ساله رقم میخورد.
راستین در حالی در سالگرد حادثه شاهچراغ(ع) برای زیارت دوباره این حرم و تقدیر از زحمات کادر درمانی بیمارستان نمازی به شیراز آمد که پیش از این هم انتشار تصویری از او در آغوش آیتالله سید ابراهیم رئیسی رییسجمهور، بازتاب گستردهای در رسانهها به همراه داشت؛ تصویری که در دیدار رییسجمهور با مجروحان و خانواده شهدای حادثه شاهچراغ(ع) در جریان سفر هیأت دولت در روز پنجشنبه ۲۰مهرماه به استان فارس به ثبت رسیده بود.
راستین حالا به گفته مادرش یکی از جانبازان ۳۰درصدی حادثه شاهچراغ(ع) است و بدونشَک دنیای کوچک و کودکانهاش سرشار از آرزوهای بزرگ و شجاعانه است؛ آرزوهای بزرگی که شاید حادثه تلخ شاهچراغ(ع) رَنگ جسورانهتری به آنها ببخشد.
نظر شما