به گزارش خبرنگار ایرنا، چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی در شهر هانگژو چین به پایان رسید و نمایندگان ایران با کسب ۴۳ مدال طلا موفق به ثبت تاریخیترین نتیجه خود در ادوار این رقابتها شدند.
در این دوره نمایندگان ایران با کسب ۴۳ مدال طلا، ۴۶ مدال نقره و ۴۱ مدال برنز و مجموع ۱۳۶ مدال، بالاتر از ژاپن و کرهجنوبی در رده دوم قرار گرفتند.
علی حقیقی روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار داشت: این جایگاه نشان از توانمندی بالای ورزشکاران توانیاب و نابینا کشورمان و حمایتهای ویژه صورت گرفته در راستای آمادهسازی آنان بود.
وی بیان کرد: دولت سیزدهم نگاه ویژه بر رشد و توسعه ورزش کشور دارد و برقراری عدالت بین ورزشکاران آسیایی و پاراآسیایی سبب شد تا ورزشکاران توانیاب و نابینای کشورمان درخشش قابل توجه در بازیهای چین داشته باشند.
حقیقی ادامه داد: استان همدان نیز سهم بسزایی در رتبه دوم کشورمان در بازیهای پاراآسیایی داشت و توانستیم ۲ نشان طلا، سه مدال نقره و یک مدال برنز تیمی کسب کنیم.
وی افزود: همدان در کاروان اعزامی کشورمان ۶ سهمیه ورزشکار، ۲ مربی و یک داور داشت و در مجموع توانستند ۶ مدال با ارزش را در این رقابتها کسب کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان خاطرنشان کرد: مهرداد مرادی دونده مستعد نابینای همدان در این رقابتها صاحب ۲ نشان ارزشمند طلا در مواد یکصد و ۴۰۰ متر کلاس ۱۲ شد و وحید علی نجیمی نیز در مواد یکصد و ۴۰۰ متر کلاس ۱۳، ۲ نشان نقره بازی های پاراآسیایی را تصاحب کرد.
وی افزود: زهرا نجاتی عارف والیبالیست همدانی نیز موفق به کسب نشان نقره والیبال نشسته بانوان بازیهای پاراآسیایی شد ضمن اینکه تیم ملی گلبال مردان ایران که در ترکیب خود از میلاد سوری و نعمت الله سرافراز به عنوان ورزشکار و محمد کرم کولیوند به عنوان مربی سود میبرد با شکست کره به مدال برنز بازیهای پاراآسیایی رسید.
وی یادآور شد: جوایزی برای مدال آوران آسیایی استان همدان در نظر گرفته بودیم که همان جوایز را نیز به قهرمانان پاراآسیایی اهدا خواهیم و کوچکترین فرقی میان ورزشکارانمان قائل نخواهیم شد.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان اظهار داشت: ورزش استانهمدان در مسیر موفقیت قرارگرفته و امیدواریم با برنامه ریزی مناسب ورزشکاران استان بتوانند در بازیهای المپیک و پارالمپیک نیز برای کشورمان افتخار آفرینی کنند.
نظر شما