به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رسانه های فلسطینی «مای الکیله» اضافه کرد: از جامعه جهانی و نهادهای بشردوستانه می خواهیم برای بازگشایی گذرگاه مرزی رفح اقدام کنند.
وی افزود: از ۷۲ مرکز درمانی در غزه، ۵۱ مرکز براثر بمباران یا کمبود سوخت تعطیل شده و اوضاع بخش بهداشت و درمان غزه فاجعه آمیز است.
الکیله گفت: ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره بیمارستان های غزه، بهانه جویی برای بمباران آن ها است.
به گزارش ایرنا، در شرایطی که رژیم صهیونیستی مانع از ارسال کمکها به مردم غزه میشود، ۱۸ آژانس امدادی و وابسته به سازمان ملل در بیانیه مشترکی اعلام کردند: ۳۰ روز گذشته و اوضاع به شدت وخیم شده و باید فورا آتش بس برقرار شود.
در این بیانیه همچنین آمده است: باید کمکهای بیشتری به غزه به شکل امن و خیلی سریع ارسال شود. بیش از صد حمله از زمان شروع جنگ انجام شده است.
از سوی دیگر سازمان یونیسف، صندوق اسکان سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی و آژانس امدادرسانی آنروا در بیانیه ای اعلام کردند که ۶۷ درصد از شهیدان حملات اسرائیل به غزه را کودکان تشکیل میدهند.
این چهار نهاد اعلام کردند: روزانه ۴۲۰ کودک شهید شدهاند که برخی از آنها را شیرخواره هایی تشکیل میدادند که زمان زیادی از زندگی آنها نمی گذشت و این آمار در هر دقیقه روز به افزایش است. بمباران غزه آسیب زیادی به مراکز درمانی وارد کرده است. برخی زنان مجبور به وضع حمل در منزل به سبب بسته بودن بیمارستان ها و مراکز درمانی شدهاند و از سویی نوزادان متولد شده با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنند.
این چهار نهاد خواستار برقراری آتش بس انسانی فوری و حمایت از غیرنظامیان به ویژه کودکان مطابق با قوانین بین المللی بشردوستانه شدند.
در کنار اقدامات جنایت بار رژیم تل آویو در غزه که هر روز ابعاد بیشتری می یابد، حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.
در سی و یکمین روز جنگ غزه همچنان نگرانیهای جهانی به فاجعه انسانی و کشتار بی ترحم مردم غزه و درخواست ها برای متوقف کردن ماشین کشتار رژیم اسراییل، رو به افزایش است اما رژیم صهیونیستی همچنان بی وقفه بر حملات خود ادامه داده و سخنگوی ارتش این رژیم تاکید کرده که اصلا مساله آتش بس مطرح نیست و در واقع همه برنامه ها و طرح های این رژیم برای جنگ، کشتار و ویرانی بیشتر است.
تداوم بمباران غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حالی ادامه دارد که کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی نیز تاکنون هرگونه قطعنامه آتش بس در شورای امنیت را وتو کرده و یا به جای تلاش برای توقف کشتار و بمباران فلسطینیان، به دنبال تصویب قطعنامههایی در حمایت بیشتر از تلآویو هستند.
نظر شما