به گزارش ایرنا، مریم جلالی روز دوشنبه در بازدید از موسسه نیکوکاری کاشانه مهر کاشان و دیدار با هنرمندان توانیاب کارآفرین صنایع دستی این موسسه با تجلیل از همت و تلاش هنرمندان توانیاب کاشانه مهر افزود: این موسسه همیشه به مِهر شُهره بوده و تجلی این مِهر در کارآفرینی مشهود است.
وی اظهار کرد: کمبودهای حرکتی توانیابان قلب این هنرمندان را بزرگتر کرده،صنایع دستی تولیدشده توسط توانیابان این منطقه تجلی مِهر، انگیزه و پیشینه آنها در این دیار است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: از همه ظرفیت ها برای برای ایجاد بازار فروش محصولات تولیدی توانیابان استفاده می کنیم.
جلالی صنایع دستی را خانواده محور دانست و افزود: فرزندان این دیار وظیفه پیشبرد، حفظ و نگهداری این میراث ارزشمند را دارند.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امروز برای شرکت در آیین نکوداشت "کاشان شهرنساجی" به کاشان سفر کرده است.
در این سفر، آسیف ارزیاب شورای جهانی نساجی صنایع دستی از کشور هند، الفارسی از کشور عمان همراه معاون صنایعدستی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هستند.
موسسه نیکوکاری کاشانه مهر کاشان ۳۰۰ توانیاب را زیر پوشش داشته خدمات آموزشی ،تحصیلی، مددکاری ، مشاوره، توانبخشی ، درمانی و رفاهی به آنها ارائه می کند.
کاشان که سال ۱۳۹۷ در شورای ملی صنایع دستی به عنوان شهر ملی نساجی از سوی هیات داوران انتخاب شده بود شهریور امسال با نظر شورای جهانی صنایع دستی به عنوان شهر جهانی نساجی انتخاب شد و امروز ۱۵ آبان از در آیینی از لوح «شهر کاشان شهر جهانی نساجی» رونمایی می شود.
۵۲ رشته صنایع دستی هم اکنون در شهرستان کاشان فعال می باشد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۵ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.
نظر شما