به گزارش ایرنا از نیویورک، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی گفت که این وزارتخانه به بیش از ۴۰۰ شهروند آمریکایی و سایر افراد واجد شرایط برای خروج از غزه کمک کرده است.
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا هفته گذشته گفت که تقریباً ۴۰۰ شهروند آمریکایی و اعضای خانواده آنها که به یک هزار نفر می رسند در غزه گرفتار شده اند.
به گزارش ایرنا، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: حدود ۵ هزار نفر روز دوشنبه در یک فرصت ۴ ساعته با پای پیاده به جنوب غزه گریختند.
اوچا اعلام کرد: ارتش اسرائیل از ساکنان غزه و استان های شمالی غزه خواسته است به سمت جنوب حرکت کنند و مدعی شده بین ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر یک گذرگاه امن وجود دارد.
در این بیانیه آمده است: "از آنجایی که جاده های منتهی به جنوب غزه به شدت آسیب دیده اند فقط با پای پیاده قابل امکان جابجایی افراد وجود دارد.خانواده ها از جمله کودکان، افراد مسن و افراد دارای معلولیت گزارش کرده اندکه مسافت های طولانی را پیاده روی کرده اند و وسایل شخصی خود را با دست حمل می کنند."
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد گزارش داد که حدود ۱.۵ میلیون نفر در غزه آواره داخلی هستند.
به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
در این زمینه نگرانیهای جامعه جهانی به فاجعه انسانی، کشتار بیرحمانه مردم غزه و درخواستها برای متوقف کردن ماشین کشتار رژیم اسرائیل، رو به افزایش است اما این رژیم همچنان بر حملات خود ادامه داده و سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید دارد که به هیچ عنوان مساله آتشبس مطرح نیست و در واقع همه برنامهها و طرحهای این رژیم برای جنگ، کشتار و ویرانی بیشتر است.
سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین بعد از ظهر امروز (سهشنبه) از افزایش شمار شهدای حملات بیرحمانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۱۰ هزار و ۳۲۸ نفر خبر داد و افزود: در همین مدت ۲۵ هزار و ۹۵۶ شهروند فلسطینی نیز زخمی شده اند.
نظر شما