سیامک اسدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بازرسان فنی همه فرایندهایی را که بر کیفیت محصولات خونی تاثیرگذار است در بخش های اهداکنندگان، واحد تولید فراورده، واحد انجماد، واحد ترخیص، اداره کنترل کیفی، واحد آموزش، آزمایشگاه، دفتر تضمین کیفیت، انبار و واحد تجهیزات پزشکی مورد ارزیابی قرار دادند.
این مسوول ادامه داد: مهمترین تاثیر این بازرسی ها ارتقای استانداردها، انتقال دانش و تجربه و انجام اقدامات اصلاحی بر اساس یافته های ممیزی هاست.
وی یادآور شد: آخرین بازرسی خارجی از انتقال خون استان زنجان در سال ۱۳۹۸ قبل از همه گیری کووید ۱۹ توسط نمایندگان وزارت بهداشت اتریش انجام شده بود.
به گفته وی، در این بازدید مدیرکل دفتر تضمین کیفیت و مدیرکل دفتر کنترل کیفی سازمان انتقال خون کشور، بازرسان خارجی را همراهی می کردند.
اسدی با تاکید بر اینکه استان زنجان در تامین فراورده های خونی مورد نیاز مشکلی ندارد، خاطرنشان کرد: تلاش می شود با همکاری اهداکنندگان این مهم به نحو مطلوبی مدیریت شود.
سالانه بیش از ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در این استان اهدا و در مراکز بیمارستانی استفاده میشود که بیش از ۶۲ درصد اهدا کنندگان خون به صورت مستمر به این کار اقدام می کنند.
۹۴ درصد اهدا کنندگان خون در استان زنجان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند.
نظر شما