به گزارش ایرنا، حیدر آسیابی روز چهارشنبه در نشست با جمعی از سرمایهگذاران اظهار کرد: گلستان بهشت گمشده گردشگری است ولی هنوز از ظرفیت بالای آن به درستی استفاده نشده است.
آسیابی با اشاره به ظرفیت گردشگری دریایی در گلستان، گفت: بوم گردی دریایی در این استان به لحاظ کم عمق بودن آب یک ویژگی منحصر به فرد محسوب میشود و دارای قابلیت بالا برای سرمایهگذاری است.
وی با تاکید بر اینکه سرمایهگذاران از حضور در گلستان پشیمان نخواهند شد ادامه داد: از سرمایهگذاران با صدور مجوز و امنیت سرمایهگذاری حمایت خواهیم کرد.
وی ایجاد مجتمع پتروشیمی گلستان پس از ۱۶ سال، راهاندازی طرح گردشگری آشوراده پس از ۲۵ سال ، ممانعت از ساخت و ساز غیرمجاز در روستای زیارت گرگان، پیگیری شرکت هواپیمایی در گلستان و راه اندازی ۳۹ واحد تولیدی تعطیل شده، احیا ۵۱ واحد تولیدی و بازدید از ۲۴۱ واحد تولیدی از ابتدای امسال تاکنون را از جمله حمایتهای دادگستری گلستان از تولید برشمرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان نیز در این جلسه گفت: ایجاد و توسعه زیرساخت، یکی از نیازهای مهم گردشگری این استان است.
محمدجواد ساوری اظهار کرد: ظرفیتهای گردشگری استان شناسایی شده و جذب سرمایهگذاران این حوزه در اولویت قرار دارد.
وی ادامه داد: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم تاکنون، حمایت دستگاه قضایی، دولت و نماینده ولی فقیه در گلستان در حوزه گردشگری پررنگ شده که گره گشایی از موانع گردشگری روستای زیارت گرگان و طرح گردشگری آشوراده ترکمن از نمونههای آن است.
استان گلستان واقع در شمال کشور و بین دو قطب گردشگری شمال و زیارتی مشهد مقدس قرار گرفته و دارای ۷ اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا را در خود جای داده است.
این استان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب را در خود جای داده و رونق گردشگری در جایگاه دوم گلستان قرار دارد.
نظر شما