به گزارش ایرنا از تارنمای وزارت امور خارجه انگلیس، تحریمهای جدید شامل بزرگترین پالایشگاه طلای روسیه و شرکتهای بینالمللی است که از طلا، نفت و صنایع مالی روسیه حمایت میکنند. این تحریمها همچنین «الیگارشها، شرکتهای روسی و کشورهای ثالثی که به درآمدهای جنگی روسیه کمک میکنند» را هدف قرار میدهد.
بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس، یک شرکت تجاری مستقر در امارات متحده عربی که مسئول انتقال بیش از ۳۰۰ میلیون دلار از درآمد طلا به روسیه است، در فهرست تحریمها قرار گرفته است. انگلیس همچنین ۲ شرکت بزرگ تولید کننده طلای روسیه به نامهای Nord Gold PLC و Highland Gold Mining Limited همراه با ۲ الیگارش فعال در این حوزه را تحریم کرده است.
جیمز کلورلی وزیر امور خارجه انگلیس در این باره ادعا کرد: تحریمها همچنان ضربه سنگینی به اقتصاد جنگزده کرملین وارد می کند اما باید به فشارها علیه مسکو ادامه دهیم.
وی افزود: تحریمهای امروز به کسانی ضربه میزند که برای کاهش تأثیر تحریمهای ما بر طلا و نفت روسیه به [ولادیمیر] پوتین کمک کردهاند. همانطور که ما راههای دور زدن را ریشهکن میکنیم و میبندیم، به محاصره پوتین ادامه میدهیم و مطمئن میشویم که تلاشهای جنگی متزلزل او در اوکراین با شکست به پایان میرسد.
به گزارش ایرنا، انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین، به بازیگر فعالی در عرصه این نبرد تبدیل شده و با اتخاذ مواضع ضد روسی، ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی و اعمال تحریم علیه روسیه به تنش و درگیریها دامن زده است. این کشور تاکنون بیش از یکهزار و ۱۰۰ شهروند روس و بیش از ۸۰۰ سازمان دولتی روسیه را تحریم کرده است.
جنگ اوکراین که بیش از یک سال از آغاز آن میگذردِ، در پی بیتوجهی غرب نسبت به نگرانیهای امنیتی مسکو و گسترش نیروهای ناتو تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در ۵ اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله برد.
طی این مدت کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت های هنگفت نظامی از کییف بر ادامه این جنگ افروزی ادامه داده و اکنون با تجهیز اوکراین به سلاح های پیشرفته تر و سنگین تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال میکنند.
نظر شما