به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری صهیونیستی «ایزرائیل نیوز»، انجمن اینترنت رژیم صهیونیستی در بیانیه ای از شناسایی چندین حمله سایبری به وبسایت های این رژیم خبر داد و نوشت: چندین عملیات سایبری علیه سایت های اسرائیلی خنثی شد.
انجمن اینترنت رژیم صهیونیستی نوشت: حمله کنندگان قصد داشتند تا مطالبی به نفع حماس در سایت های اسرائیلی منتشر کنند.
انجمن اینترنت رژیم اشغالگر از «اسرائیلی ها» خواست تا در هنگام استفاده از فضای مجازی و اینترنت، از یک رمز برای ورود به همه حساب های کاربری خود استفاده نکنند.
این انجمن درباره دسترسی هکرها به اطلاعات پایگاه داده شرکت های عمومی و خصوصی رژیم صهیونیستی، از طریق دسترسی به رمز ورود این سایت ها هشدار داد.
به گزارش ایرنا، منابع خبری شنبه شب نیز اعلام کردند، هکرها به وبسایت صهیوینستی شبکه خبری صهیونیستی «واللا» حمله و آن را از دسترس خارج کردند.
سایت خبری «واللا» مدعی شد که هدف حمله از سوی هکرهای وابسته به حماس قرار گرفته و وب سایت آن از دسترس خارج شده است.
پیش تر نیز کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی هک شده و پرچم فلسطین و شعار آزادی فلسطین بر روی صفحه آن به نمایش درآمده بود.
زیرساختهای اصلی رژیم صهیونیستی در طول چند ماه گذشته شاهد حملات مداوم سایبری بوده است.
در این مدت از سایتهای نظامی، امنیتی و مدنی رژیم صهیونیستی تا شرکتهای بزرگ میزبانی داده این رژیم، آماج حملات سایبری قرار گرفته است.
در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها، نیروهای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و همچنان در حال بمباران این منطقه و قتل عام زنان و کودکان و دیگر غیرنظامیان است.
عملیات طوفان الاقصی نه تنها به خاطر ابعاد نظامی آن بلکه به خاطر ابعاد امنیتی آن، یک شکست بزرگ اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی محسوب می شود.
کارشناسان مسائل سیاسی، احتمال دسترسی نیروهای مقاومت به پایگاه های داده دستگاه های امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی، از طریق هک را رد نمی کنند و معتقدند که مقاومت برتری و اشراف اطلاعاتی خود را در عملیات طوفان الاقصی به رخ کشید.
نظر شما