فاطمه عباسی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افاغنه ای که کد اقامت دارند اگر نیازمند به خدمات بهزیستی باشند، خدمات را دریافت میکنند که این خدمات ممکن است خدمات توانبخشی یا مستمری باشد.
وی ادامه داد: همچنین افاغنه ممکن است فرزند بازمانده از تحصیل داشته باشند که سازمان بهزیستی کشور در این زمینه هم مساعدت می کند البته به شرط آنکه اقامت ثبت شده باشد.
به طورکلی خدماتی به افاغنه ارائه میشود که نیازمند آن باشند به طورمثال ممکن است سالمند افغان اقامت دار را به مراکز نگهداری ببریممعاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: تعداد افاغنه ای که از این سازمان، خدمات توانبخشی دریافت میکنند، خیلی نیست و بیشتر خدمات غربالگریهای بینایی و شنوایی، خدمات پیشگیرانه یا خدمات مربوط به کودکان کار و خیابان ارائه میشود.
عباسی تصریح کرد: ارائه خدمات پیشگیرانه مانند غربالگریهای شنوایی و بینایی به افاغنه، هزینه ای برای نظام ندارد.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: به طورکلی خدماتی به افاغنه ارائه میشود که نیازمند آن باشند به طورمثال ممکن است سالمند افغان اقامت دار را به مراکز نگهداری ببریم.
به گزارش ایرنا ، روحالله قادری مدیرکل بینالملل سازمان ملی مهاجرت درباره آمار افاغنه در ایران گفته بود: اکنون ایران میزبان حدود پنج میلیون پناهنده است.
همچنین محمد جلالی فرد مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی مهاجرت چند روز پیش از آغاز صدور کارتهای هوشمند اتباع مهاجران خارجی خبر داد و گفت: از روز شنبه ۲۰ آبان ماه پخش و توزیع کارتهای هوشمند در کلیه دفاتر کفالت کشور آغاز شده است. مطابق با برنامهریزیهای صورت گرفته و در تعامل با سایر دستگاههای ذینقش در حوزه امور اتباع و مهاجران، سامانه دستگاههای خدمترسان در حال اتصال به سامانه وزارت کشور و سازمان ملی مهاجرت است و در آینده نزدیک، ارائه خدمات گوناگون به اتباع خارجی در موضوعات مختلف از این طریق صورت خواهد پذیرفت.
وی افزوده بود که منظور از ارائه خدمات، آن ۱۸ خدمتی است که در کارتهای هوشمند اتباع و مهاجران خارجی تعبیه شده و جای مدارک هویتی که قبلا استفاده میشد را به مرور زمان میگیرد و تمام خدمات تنها با این کارت ارائه خواهد شد.
نظر شما