نیکبخت از انعقاد قرارداد وزارت کشاورزی با عشایر برای تولید گوشت خبر داد

تهران_ایرنا_وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه با عشایر قرار داد تولید گوشت خواهیم بست، گفت: حدود ۲۰۰ هزار تن جو به عشایر خواهیم داد تا از تولید و گله های مولد حمایت کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، مرکز ارتباطات مردمی ظهر روز سه شنبه میزبان محمد علی نیکبخت ظهر بود تا پاسخگوی سوالات و مطالبات مردمی باشد.

 شیلات از اولویت های وزارت جهاد و کشاورزی است

نیکبخت در پاسخ به دغدغه شهروندی از استان هرمزگان پیرامون صید ترال گفت: حتما به سمتی خواهیم رفت که ذخایر دریا آسیب نبیند، ما متولی تولید هستیم و سعی و تلاش ما بر حمایت از تولید داخل است. در توسعه شیلات اولویت کاری من است.

وزیر جهاد کشاورزی درباره طرح همیاران بازار گفت: حتما این طرح را پیگیری خواهم کرد.این طرح قرار دادی بین سازمان بسیج و سازمان برنامه بوده است.

قرار داد وزارت کشاورزی با عشایر برای تولید گوشت

نیکبخت با بیان اینکه اجازه نخواهند داد ساختار عشایر کوچک شود، تاکید کرد: اگر بخواهیم تغییراتی در سازمان عشایر صورت گیرد به سمتی خواهیم رفت که فردی باشد که از جنس عشایر باشد. با عشایر قرار داد تولید گوشت خواهیم بست. و به دنبال راهکار مالی هستیم.حدود ۲۰۰ هزار تن جو به عشایر برای حمایت از تولید و گله های مولد اختصاص خواهیم داد.

تشکیل کارگروه برای رسیدگی به مشکلات عشایران

حجت الاسلام صالحی در ادامه از وزیر جهاد کشاورزی درخواست کرد تا کارگروهی تشکیل داده است تا نظام‌مسائلی که مربوط به عشایری است که ذخایر کشور و انقلاب هستند را پیگیری کنند.

دولت برنامه ای برای افزایش قیمت نان ندارد

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه دولت بنایی برای افزایش قیمت نان ندارد، گفت: وزارت کشاورزی مسئول تولید و انبارداری آرد است و نظارت بر قیمت ها برعهده شورای آرد و نان هر استان است به صورت قانونی در هیچ مرجعی مجوز افزایش قیمت نان داده نشده است و دولت برنامه ای برای افزایش قیمت نان ندارد.

نیکبخت درباره برداشت سیب زمینی گفت: سیب زمینی ها برداشت شده است و برای فصل زمستان به تدریج وارد بازار می شود و بخشی از آنان صادر می شود اگر کشاورزی سیب زمینی داشت، سیب زمینی اش توسط وزارت جهاد خریداری می شود.

به گزارش ایرنا، مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، بر مبنای رسالت تعریف شده خود به منظور ایجاد پل ارتباطی میان مردم و اعضای کابینه دولت سیزدهم و در راستای تأکیدات مصرح رئیس‌جمهور مبنی بر ارتباط بی‌واسطه مردم با مسئولان، سلسه‌نشست‌های پاسخگویی تلفنی و برخط مقامات دولت سیزدهم به تماس‌های مردمی را ترتیب داده است. این نشست‌ها که از آذرماه سال گذشته آغاز شده، تاکنون میزبان اکثریت وزرای کابینه سیزدهم در دور اول و دوم برگزاری خود بوده است. آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور هم ۳۰ بهمن‌ماه سال گذشته در این مرکز حاضر و پاسخگوی تماس‌های مردمی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» فلسفه برگزاری این نشست‌ها را ایجاد ارتباطی بی‌واسطه میان مردم و اعضای هیأت دولت اعلام و تصریح کرد که با توجه به حساسیت آیت‌الله رئیسی در پاسخگویی به مردم و پیگیری‌هایی که در این زمینه انجام می‌شود، اعضای کابینه مطمئن باشند مسئولی که پاسخگوی مردم نباشد از این دولت نخواهد بود و خط قرمز این دولت پاسخگویی و پای کار آمدن است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha