محمد مشتری روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال قرار است که سه هزار و ۴۰۰ دانش آموز مدارس حاشیه جاده های استان آموزشهای لازم در زمینه ترافیکی را فرا گیرند.
وی افزود: ۱۸۹ مدرسه روستایی در حاشیه راههای استان دایر است که یکهزار و ۵۱۹ دانش آموز این مدارس باید زیر پوشش برنامه های آموزشی قرار گیرند.
مدیرکل راهداریوحمل و نقل جادهای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سال تحصیلی گذشته اقدامات مربوط به ایمن سازی آموزشی در ۴۲ مدرسه و اقدامات مربوط به ایمن سازی فیزیکی در مدرسه اجرا شد.
وی عنوان کرد: پارسال در شهرستان بجنورد ۸۵۶ دانش آموز، شیروان ۳۴۴ دانش آموز، جاجرم ۶۹ دانش آموز، گرمه ۸۲ دانش آموز، اسفراین ۵۰۸ دانش آموز، فاروج ۲۴۷ دانش آموز، مانه وسملقان ۳۱۱ دانش آموز و در راز و جرگلان ۳۱۱ دانش آموز زیر پوشش آموزش ها قرار گرفتند.
مشتری گفت: سال گذشته برای ایمن سازی آموزشی مدارس و اجرای برنامه های آموزشی و تهیه و توزیع اقلام کمک آموزشی پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار و برای ایمن سازی فیزیکی هشت میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.
وی درباره مشکلات ایمن سازی مدارس حاشیه جاده ها اظهار کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان در این روستاها برای رفتن به مدرسه به ناچار از عرض راهها عبور می کنند، تامین پل عابرپیاده یا زیرگذر عابرپیاده برای تامین ایمنی ضروری است.
مدیرکل راهداری وحمل و نقل جاده ای خراسان شمالی افزود: با توجه به هزینه های بالای تهیه و نصب این تجهیزات، به ناچار نسبت به محدودیت سرعت کاربران راه با نصب سرعت کاه و آشکارسازی با نصب رفلکتور و خط کشی و علائم اقدام می شود که به مرور زمان از بین رفته و به ناچار مجبور به تجدید آنها هستیم.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.
نظر شما