به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت سوادآموزی هرمزگان، احمد جعفری روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: همچنین آموزش دهندگان فعال و آموزش دهندههایی که در سالهای قبل با سواد آموزی همکاری و مشارکت داشته اما درحال حاضر غیرفعال هستند نیز میتوانند در راستای گسترش سواد و توسعه کتابخوانی در استان هرمزگان با این معاونت همکاری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه سوادآموزی و کسب علم و دانش در اسلام جایگاه ویژهای دارد، بیان کرد: این اقدام در راستای اجرای مصوبه ۸۶۲ شورای عالی آموزش و پرورش و با هدف تحقق امر سوادآموزی و شتاب بخشی به رشد باسوادی و توسعه کتابخوانی انجام گرفته است.
معاون سوادآموزی آموزش وپرورش هرمزگان اظهار کرد: علاقهمندان داوطلب همکاری میتوانند در نخستین فرصت برای اعلام آمادگی و آگاهی از نحوهِ شروع فعالیت به سوادآموزی ادارات آموزش و پرورش محل خود مراجعه کنند.
جعفری یادآورشد: کلاسهای سوادآموزی در مدارس، مساجد، کانون های فرهنگی هنری، حسینیه ها و تکایا برگزار خواهد شد که مدت آموزش در دورههای سوادآموزی ۲٠٠ ساعت، انتقال ۴٠٠ ساعت و تحکیم ۱۳٠ ساعت است.
وی ابراز کرد: پاداش باسوادی به ازای قبولی هر نفر در دوره سوادآموزی ۱۰ میلیون و ۶۳۴ هزار و ۴۰۰ ریال، انتقال ۱۰ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۶۰۰ ریال و تحکیم ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار ریال است.
این مسوول با اشاره به اینکه آخرین فرصت برای جذب و ثبت نام سوادآموزان در کلاسها تا پایان آذرماه است، اضافه کرد: همچنین تعداد افراد بیسواد و کم سواد در هرمزگان شناسایی شده است که در گروه سنی ۱٠ تا ۵٠ سال نزدیک به ۱۳ هزار نفر هستند.
نظر شما