سعید قاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر افزود: سامانه بارشی حاکم بر جو منطقه، تا روز سه شنبه، ضمن کاهش محسوس دمای هوا، به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد نسبتاً شدید، رعدوبرق و احتمالاً رگبار پراکنده تگرگ در سطح استان خواهد شد.
وی اضافه کرد: بارش که امروز (دوشنبه) از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود؛ افزون بر آبگرفتگی معابر عمومی، ممکن است موجب سیلابی شدن مسیل ها در برخی نقاط استان گردد.
رییس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه بارش ها علاوه بر ارتفاعات، احتمالاً در گردنه های سردسیر و برخی نواحی شمالی، به شکل رگبار برف مشاهده شود یادآور شد: همچنین امکان نفوذ غبار، بخصوص به جو نواحی مرزی و در ساعاتی از بعدازظهر امروز تا ظهر فردا (سه شنبه) دور از انتظار نیست.
قاسمی ادامه داد: با خروج این سامانه، پیش بینی می شود؛ دمای هوا در بامداد چهارشنبه، در نقاط معتدل و سرد، به ۱ تا ۴ درجه سلسیوس زیر صفر کاهش یابد.
وی اظهار کرد: در روزهای سهشنبه، چهارشنبه و احتمالاً پنجشنبه، شرایط برای تشکیل مه، بخصوص در اوایل روز و در مناطق سردسیر و معتدل فراهم خواهد بود ضمن آنکه در روز پنجشنبه گذر موجی کوتاه، ممکن است بارش های خفیف و پراکنده ای، عمدتاً در نواحی جنوبی استان به همراه داشته باشد که با عبور موج مذکور در روز جمعه شرایط نسبتاً پایداری در جو استان استقرار می یابد.
قاسمی افزود: دمای هوا نیز، که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، در غالب نقاط استان، به آرامی افزایش می یابد، در روز جمعه به طور مختصر کاهش خواهد یافت.
رییس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته با ورود این سامانه به استان، گیلان غرب با ۴۳، جوانرود با ۴۲، کرند غرب با ۳۹ و روانسر با ۳۶ میلی متر بیشترین میزان بارندگی را به ترتیب به خود اختصاص دادند.
وی میزان بارندگی در شهر کرمانشاه در این مدت را سه میلی متر اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در سطح استان ۱۲ ایستگاه سینوپتیک، یک ایستگاه فرودگاهی و جوبالا، ۱۲ ایستگاه خودکار، یک ایستگاه تحقیقات کشاورزی، ۹۲ ایستگاه باران سنجی، چهار ایستگاه اقلیم شناسی، یک ایستگاه رادار هواشناسی، ۱۶ ایستگاه تبخیر سنجی و ۱۰ تشعشع سنجی دیجیتال در حال فعالیت است.
نظر شما