به گزارش خبرنگار ایرنا، رسول اسدی روز دوشنبه در مجمع سالانه هیات دوچرخه سواری همدان اظهار کرد: برخی به مقایسه شرایط کنونی رشته دوچرخه سواری با پنج تا پانزده سال قبل میپردازند در حالی که بودجههای فعلی به مانند گذشته نیست.
وی اضافه کرد: اکنون بررسی کنید که یک اعزام به مسابقات بین المللی چقدر هزینه دارد و چه بودجهای باید صرف آن کرد و آیا این وضعیت پنج سال تا پانزده سال قبل هم چنین بوده است؟
اسدی خاطرنشان کرد: هرگونه مقایسه کردن غیر منطقی است و همین وضعیت را در تمامی هیاتهای ورزشی داریم البته انتظارات به همانند گذشته است.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری کشور ادامه داد: مشکلات مالی و اقتصادی در تمامی رشته ها دیده میشود و دوچرخه سواری هم از این قاعده مستثنی نیست اما باید بیشتر تلاش کرد و با برنامه ریزی بهتر شرایط را بهبود بخشید.
وی با اشاره به اینکه دوچرخه سواری دارای رشتههای متنوع و ظرفیتهای بالقوه است،گفت: باید ریل گذاری را در برنامه ریزی این رشته ورزشی دستخوش تغییر کنیم تا در جذب حامی مالی ، کیفیسازی مسابقات و سایر موارد مهم به دستاوردهای مطلوب برسیم.
این مسوول ورزشی، هرگونه اعزام به مسابقات فراملی را منوط به شرایط فنی و کیفی مناسب رکابزنان دانست و گفت: در کنار مسایل مالی، اعزامهای کیفی مدنظر فدراسیون و مورد تاکید وزارت ورزش و جوانان کشور است.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه حمایت از هیاتهای ورزشی موفق گفت: تمامی هیاتهای ورزشی از حمایتهای مالی دستگاه ورزش استان برخوردار هستند اما میزان حمایتها بستگی به موفقیتهای کسب شده و فعالیت هیات دارد.
علی حقیقی افزود: همه هیاتهای ورزشی باید برای دریافت کمکهای مالی دستگاه ورزش استان دارای "شناسه مالی" شوند تا بتوانیم این کمکها را واریز کنیم.
وی با اشاره به فعالیتهای پررنگ هیات دوچرخه سواری همدان، گفت: برای ما رضایتمندی اعضای دوچرخه سواری استان همدان در پیشبرد برنامه های مربوط به این رشته مهم است.
در این مجمع از ۲ رکابزن موفق رده سنی پیشکسوتان که موفق به کسب نشان کشوری شدهاند، تجلیل شد.
نظر شما