به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید گلشنی روز سه شنبه در جلسه ویدئو کنفرانس که با حضور رایزنان اقتصادی و بازرگانی ویتنام و نماینده وزارت امور خارجه در استان برگزار شد، عنوان کرد: مزیت های موجود در حوزه صنعت و معدن استان و ضرورت توسعه سرمایه گذاری های دانش بنیان زمینه انجام همکاری های اقتصادی را بین استان زنجان و کشور ویتنام فراهم می کند.
وی با بیان اینکه سهم سرمایه گذاری صورت گرفته در استان نسبت به کشور دو برابر سهم جمعیتی و مساحتی آن است، افزود: حجم سرمایه گذاری در استان ۲.۷ درصد از سرمایه گذاری صورت گرفته در سطح کشور را به خود اختصاص داده در حالیکه سهم مساحتی و جمعیتی استان ۱.۳ درصد کشور است.
این مقام مسئول یادآور شد: بیش از ۹۷ درصد از سرمایه گذاری صورت گرفته در استان زنجان توسط بخش خصوصی انجام شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در استان در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۲۵ هزار ریال بود که این میزان برای سال جاری ۱۳۵ هزار میلیارد ریال هدفگذاری شده که در هشت ماهه سال جاری بالغ بر ۹۰ هزار میلیارد ریال تحقق یافت.
وی افزود: در استان زنجان تاکنون زنجیره تولید چهار محصول نساجی، کاغذ، شوینده ها و سیم و کابل تکمیل شده است و با افزایش سرمایه گذاری های صورت گرفته در آینده نزدیک شاهد تکمیل زنجیره فولاد در استان خواهیم بود.
گلشنی ادامه داد: در بخش معدن نیز میزان سرمایه گذاری صورت گرفته نسبت به سال قبل از رشد قابل توجهی برخوردار بوده که هم اکنون در این بخش به دنبال توسعه اقدامات اکتشافی و فرآوری مواد معدنی هستیم.
این مقام مسئول با اشاره به پتانسیل های موجود در استان، عنوان کرد: ارائه خدمات فنی و مهندسی در حوزه معدن و ساخت ماشین آلات واحدهای فرآوری سنگ های معدنی قیمتی و نیمه قیمتی و سرمایه گذاری در زمینه نورد مس از جمله پتانسیل های استان در بخش معدن به شمار می رود.
نظر شما