نحوه حمایت از اشتغال و بهره‌وری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد

تهران- ایرنا- طبق لایحه بودجه سال آینده، سرمایه‌گذاری برای تولید، اشتغال، کارآفرینی، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ظرفیت‌های خالی بنگاه‌ها با اولویت فعالیت‌های صادرات‌محور با سازوکار تسهیلات تلفیقی با منابع بانکی و منابع در اختیار دستگاه اجرایی مرتبط با نرخ ترجیحی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در بند «ب» تبصره ۲ لایحه بودجه سال آینده، سازوکار اجرایی مصرف منابع مربوط به حمایت از اشتغال تشریح شده است. در بخش ۱ این بند به این نکته اشاره شده که برنامه‌های توسعه اشتغال توسط کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع بند «ب» ماده ۶ قانون برنامه هفتم توسعه، با پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تصویب شورای عالی اشتغال می‌رسد.

در بخش ۲ آیین‌نامه اجرایی این تبصره تشریح شده است. به این واسطه مواردی از قبیل گردش کار، نحوه توزیع ملی و استانی منابع، حدود حمایت‌ها و نحوه نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون به تصویب شورای عالی اشتغال می‌رسد.

بخش‌های ۳ و ۴ این تبصره به نحوه مصرف منابع حمایت از اشتغال و بهره‌وری پرداخته است. در بخش ۳، منابع قابل سپرده‌گاری این تبصره با اولویت بانک‌های توسعه‌ای و تخصصی و صندوق کارآفرینی امید به عنوان عامل به منظور سرمایه‌گذاری برای تولید، اشتغال، کارآفرینی، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ظرفیت‌های خالی بنگاه‌ها با الویت فعالیت‌های صادرات‌محور با سازوکار تسهیلات تلفیقی با منابع بانکی و منابع در اختیار دستگاه اجرایی مرتبط با نرخ ترجیحی تخصیص خواهد یافت. همچنین استفاده از منابع صندوق ملی با رعایت اساسنامه آن مجاز است.

بخش چهارم به نرخ سود سپرده‌گذاری و تسهیلات منابع این تبصره اشاره دارد. نرخ سود سپرده‌گذاری منابع مذکور در بانک‌های عامل و نهادهای مالی حداقل یک درصد و نرخ سود تسهیلات اعطایی متناسب با میزان مشارکت منابع نظام بانکی، صندوق کارآفرینی امید و صندوق توسعه ملی تعیین می‌شود. منابع قرض‌الحسنه موضوع این تبصره با رعایت موازین شرعی قابلیت تجمیع یا هم‌افزایی با سایر منابع را دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha