داود شایقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مبنای توزیع اعتبارات بر اساس میزان جمعیت است و به همان نسبت نیز سالانه بودجه استانها بر اساس ضریب محرومیت شهرستانها توزیع میگردد.
وی با اشاره به ممنوعیت جابجایی اعتبارات در بین شهرستانهای استان افزود: به هیچ وجه اعتبارات شهرستانها به صورت درون استانی جابجا نمیشود و تلاش میکنیم بر اساس محرومیت شهرستانها بودجه اختصاص یافته صرف طرحهای مصوب آن شهرستان شود.
شایقی گفت: توزیع عادلانه اعتبارات کار سختی است اما سازمان مدیریت و برنامهریزی استان دقت و توجه خود را معطوف به توزیع مناسب و عادلانه اعتبارات در استان کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل به تدوین سند چشمانداز توسعه استان و شهرستانها در افق ۱۴۲۴ اشاره کرد و ادامه داد: در تمام شهرستانها این سند، مسیر توسعه همهجانبه و پایدار را ترسیم کرده تا بر همین اساس شاهد اجرای طرحهای زیربنایی و اساسی باشیم.
شایقی اظهار کرد: در شورای توسعه و برنامهریزی استان همه این مسائل و موضوعات به دقت مورد رصد و پایش قرار میگیرد و تنها اولویت توسعه استان تعریف طرحها بر اساس این سند و راهکارهای تعریف شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ، اولویتهای توسعه استان را کشاورزی و گردشگری اعلام کرد و گفت: تدارک زیرساخت راه، تسهیل در حمل و نقل و راهاندازی راهآهن از جمله این اولویتهاست تا با توجه به اجرایی شدن طرح پایاب سد خدافرین بتوان تولید یک میلیون تن محصولات کشاورزی را از طریق راه مناسب و خط ریلی تحقق بخشید.
صادرات محصولات گلخانهای نیاز استان اردبیل است
وی بیان کرد: در بخش کشاورزی استفاده از سیستم نوین آبیاری و توسعه گلخانهها مهم و حیاتی است تا صادرات محصولات گلخانهای در کنار رونق تولید و اشتغال افزایش یابد.
شایقی گفت: در بخش صنایع تبدیلی با خلاءهایی روبرو هستیم که در صورت جذب سرمایهگذاران و راهاندازی صنایع تبدیلی میتوان به ارزش افزوده این بخش کمک کرد.
وی همچنین با اشاره به ضعفها و کاستیهای بخش صنعت و معدن استان افزود: ضعفها و کاستیهای بخش صنعت در راهاندازی صنایع متوسط و بزرگ بهزودی برطرف میشود و مصمم هستیم در بخش معدن هم در مشگینشهر و خلخال از ظرفیت معادن بیش از وضعیت فعلی استفاده شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل توسعه شرکتهای دانشبنیان در استان را یادآور شد و ادامه داد: در بخش دانشبنیان و بهرهگیری از فناوریهای نوین با استفاده از ظرفیت جوانان فعالیتهای خوبی آغاز شده که امیدواریم تنوع تولیدات در این بخش به صادرات نیز منجر شود.
نظر شما