۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۰
کد خبر: 85301267
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

سئول در پی گسترش نفوذ در بازارهای تسلیحاتی در رقابت با پکن
تصویر تزیینی است

تهران-ایرنا- شرکت‌های نظامی کره جنوبی در مصاف با رقبای چینی خود تلاش می‌کنند تا نفوذ خود را در بازارهای تسلیحات نظامی گسترش دهند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری یونهاب، شرکت‌های نظامی کره‌جنوبی با توجه به تقاضاهای کشورهای در حال درگیری های ژئوپلیتیکی در اروپا و خاورمیانه، سعی می کنند جایگاه خود را در بازار تسلیحاتی ارتقا دهد.

وزارت دفاع کره جنوبی در گزارشی اعلام کرد: شرکت‌های نظامی این کشور در سال ۲۰۲۲، حجم صادرات خود را ۱۷.۳ میلیارد دلار اعلام کردند که نسبت به سال ۲۰۲۱ معادل ۷.۲۵ میلیارد دلار افزایش یافته است.

کره جنوبی در پی حمله روسیه به اوکراین، چندین قرارداد فروش تسهیلات نظامی با کشورهای اروپایی از جمله لهستان امضا رساند.

ورشو برای تقویت نیروی نظامی خود یک قرارداد به ارزش ۱۳ میلیارد دلار برای خرید تانک‌های K-۲، هویتزرهای K-۹، هواپیماهای تهاجمی سبک FA-۵۰ و موشک انداز های چندگانه K-۲۳۹ با شرکت های نظامی کره ای امضا کرد.

سئول همچنین با ایجاد خط های تولید تجهیزات نظامی پیشرفته با قیمت مناسب و سازگار با سیستم های نظامی آمریکایی و ناتو توانسته است علاوه بر نفوذ در آسیای جنوب شرقی و خاورمیانه، وارد بازار اروپایی شرقی و غربی شود.

شیم سون هیونگ کارشناس نظامی کره ای گفت: جنگ روسیه و اوکراین، میزان تقاضای خرید تجهیزات نظامی از کشورهای نو ظهور افزایش پیدا کرد.

وی افزود: کشورهای نو ظهور از جمله کره جنوبی از فرصت تحریم های کشورهای غربی علیه مسکو بهره برده و سود زیادی را بدست آورده اند.

این درحالی است که فقط کشورهای که همسوی آمریکا از این فرصت ها می تواند که استفاده لازم را ببرند اما کشورهای مثل چین بارها به بهانه مختلف تحریم کرده اند.

سئول در پی گسترش نفوذ در بازارهای تسلیحاتی در رقابت با پکن


سئول همچنین در زمان حمله اسرائیل به فلسطین، توانستند از این فرصت طلائی برای افزایش نفوذ خود در منطقه خاورمیانه، استفاده کند.

کره جنوبی با فروش یکی از سامانه های جدید موشکی خود به امارات متحده عربی و عربستان سعودی، سعی می کند از پکن پیشی گرفته و جایگاه خود را تثبیت کند.

شرکت های نظامی کره ای همچنین توانستند انواع صنایع نظامی دریایی از جمله زیردریایی های ۳۰۰۰ تنی و ناو شکن های مجهز به سیستم یکپارچه آگیس، را به تولید برساند.

سئول در پی گسترش نفوذ در بازارهای تسلیحاتی در رقابت با پکن

شرکت کشتی‌سازی و مهندسی دریایی دوو (DSME) توانست اولین زیردریایی‌های خود را در سال ۲۰۱۱ به اندونزی صادر کند و به کشورهای کانادا، فیلیپین و لهستان، برای جایگزینی ناوگان قدیمی این کشورها، پیشنهاد های مختلفی را ارائه داد.

شرکت صنایع سنگین هیوندا همچنین برای گسترش نفوذ خود در بازار های آمریکایی شمالی و اروپا تصمیم به طراحی و ساخت ناو شکن های مجهز به سیستم یکپارچه آگیس با وزنی بیش از ۷ هزار تن را دارد.

سامانه‌ی آگیس، سیستمی است مرکب از چند سیستم دفاعی که اولین بار توسط نیروی دریایی آمریکا مورد استفاده قرارگرفت. این سیستم هم به صورت تک واحدی و هم به صورت شبکه‌ای از چند شناور کاربرد دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha