به گزارش خبرنگار ایرنا، بهرام عین اللهی روز جمعه در دیدار با دانشجویان مطالبه گر که جمعی از مدیران و معاونان وزارت بهداشت نیز حضور داشتند با بیان اینکه امروز فرهنگ بسیج در همه دنیا فراگیر شده است، اظهار داشت: در کشورهای دیگر می بینیم نهادهایی با الهام از بسیج تشکیل شده و در مبارزه با داعش نیز دیدیم که فرهنگ بسیج با مشارکت شهید حاج قاسم سلیمانی، منجر به ایجاد حشد الشعبی و تربیت ۱۰۰ هزار نیروی مقاومت در زینبیه سوریه شد.
وی یادآور شد: امروز مشخص شد که سازمان های بین المللی، پوچ و بی خاصیت هستند و همچنان که رهبر معظم انقلاب بارها فرموده اند، باید امیدمان به داخل کشور باشد چرا که سازمان های بین المللی که برای کوچک ترین اتفاقات یا اظهارات در جهان، بیانیه می دهند برای فجیع ترین جنایات تاریخ در غزه، سکوت کرده اند.
وزیر بهداشت همچنین گفت: در کجای دنیا سابقه داشته که کودک بیمار را از زیر دستگاه پزشکی جدا کنند و به قتل برسانند؟ سازمان های بین المللی در این زمینه سکوت کرده و هیچ کارکردی ندارند.
عین اللهی به حضور خود در اجلاس سازمان جهانی بهداشت در قاهره اشاره کرد و اظهار داشت: در اولین روزهای حمله وحشیانه صهیونیست ها به غزه در قاهره حضور داشتم اما از بین ۲۲ کشور عضو دفتر مدیترانه شرقی، فقط جمهوری اسلامی ایران در جهت دفاع از مردم مظلوم و بی دفاع غزه صحبت و این جنایات را محکوم کرد، بنابراین سازمان های بین المللی قابل اتکا نیستند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به برقراری آتش بس در غزه پس از ۴۵ روز تصریح کرد: رژیم صهیونیستی فجیع ترین جنایات را انجام داد و روی داعش را هم سفید کرد و در حالی ما را متهم به جنگ نیابتی می کنند که رژیم صهیونیستی از سوی آمریکا علیه مردم مظلوم فلسطین جنگ نیابتی انجام می دهد و ماهیت واقعی آمریکا برای افکار عمومی جهان شناخته شده است.
وزیر بهداشت ویژگی الهام بخشی انقلاب اسلامی و فرهنگ بسیج در سایر کشورها را ارزشمند دانست و افزود: عزیزان ما در حماس و حزب الله لبنان از رهنمودهای امام راحل و و رهبر معظم انقلاب در تشکیل و توسعه بسیج بهره برده اند؛ چراکه بسیج، حرکتی مردمی است که در تمام عرصه ها، اثرگذاری خود را نشان داده است. بسیجی، فردی است که پیرو این فرهنگ است و برای دفاع از ارزش های الهی و فضایل انسانی در تمام صحنه ها و بحران ها حاضر می شود.
عین اللهی با بیان اینکه برخی تصور می کنند نیروی بسیجی لزوما باید نظامی باشد، گفت: بسیج در همه عرصه ها حضور دارد؛ به عنوان نمونه بسیج علمی و بسیج جامعه پزشکی اقدامات ارزشمندی انجام داده که در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار است.
وی به اغتشاشات سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: سال گذشته اغتشاشگران چهره واقعی خود را نشان دادند و افرادی که خود را روشنفکر و مدعی حقوق بشر می خواندند، به تولید گفتمان خشونت دست زدند؛ به طوری که شهدایی چون شهید آرمان علی وردی نتیجه تولید و ترویج خشونت از سوی آنان بود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه رسالت ما در قبال عقبه مقدسی که انقلاب را به اینجا رسانده است، سنگین است، گفت: به دانشجویان افتخار می کنیم و همه امید ما به آنها است. دانشجویان سال گذشته ثابت کردند، حاضر نیستند از آرمان های انقلاب پا پس بکشند و در سختی ها و بحران ها با استعانت از خداوند متعال و توسل به امام حسین(ع) عاشورایی عمل می کنند.
عین اللهی تصریح کرد: امروز در سطح جامعه انتخابات برای ما نقش کلیدی و مهمی دارد و تک تک بسیجی ها در این رویداد مهم مسئول هستند. در فضای مجازی، اطلاعات درست و نادرست و شایعات بی پایه و اساسی منتشر می شود و مسأله مهم در مواجهه با این هجمه ها برای ما، زمان شناسی است. ما باید تابع ولایت فقیه باشیم و در خانواده، جامعه، مساجد و دانشگاه ها برای حضور پرشور مردم در انتخابات، فعالیت و افراد اصلح را انتخاب کنیم.
وی اولین و مهم ترین وظیفه بسیج را حفظ آرمان های انقلاب اسلامی و پیروی از رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: دانشگاه محل تولید علم است . برخی کشورها با علم خود بر جوامع مسلط شده اند؛ در حالی که منشأ بسیاری از علوم، ایران بوده و پس از وقفه ای که در سالهای متمادی و در دوران پادشاهان بی کفایت قاجار و پهلوی در عرصه تولید علم در ایران رخ داد ، امروز و به برکت انقلاب اسلامی، شاهد پیشرفت ها و تحولات بزرگ در عرصه های علم و فناوری در کشور هستیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بسیج باید در حوزه علم و دانش پیشتاز باشد، افزود: برخی افراد بسیج را محدود به ابعاد نظامی می پندارند که این تصور درست نیست. در حال حاضر بسیاری از مدیران ارشد کشور، بسیجی اند و ما وظیفه داریم در همه عرصه ها از جمله در مراکز تحقیقاتی و در میدان حل مشکلات کشور، حضور فعال داشته باشیم.
عین اللهی از دانشجویان و محققان به عنوان منشا پیشرفت کشورها یاد کرد و ادامه داد: دانشجویان با تلاش و صرف وقت زیاد می توانند به پیشرفت کشور کمک کنند و همه تلاش ما بر این است که زمینه تقویت حضور دانشجویان در عرصه های علمی و تحقیقاتی فراهم شود.
وی با تاکید بر ضرورت حضور استادان انقلابی، متدین و متخصص در دانشگاه های علوم پزشکی، خاطرنشان کرد: استاد باید بسیجی، جهادی، روزآمد و نمادی از فرهنگ انقلاب اسلامی باشد و به تعالی و پیشرفت دانشجویان و کشور کمک کند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه دشمن شناسی از وظایف مهم بسیج و افتخار ما وجود نیروهای انقلابی و بسیجی در کشور است، گفت: اگر در دانشگاهی اتفاقی رخ دهد که مغایر با آرمان های انقلاب باشد، احساس مسئولیت بسیجیان به ما کمک می کند.
عین اللهی خودسازی دانشجویان را مهم ارزیابی کرد و گفت: خودسازی دانشجویان می تواند آینده کشور را تضمین کند. از اوایل انقلاب تاکنون، افرادی به انقلاب صدمه زده اند که به مسئولیت رسیده اما خود را نساخته بودند. در فرهنگ اسلامی مناسبت ها و زمینه های بسیاری داریم که می تواند فرصت هایی برای خودسازی دانشجویان باشد و لازم است حضور و مشارکت دانشجویان در این مناسبت ها، تقویت شود. شهید حاج قاسم سلیمانی می گفتند شما وقتی شهید می شوید که شهید زندگی کنید.
وی با اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای ارتقای امکانات فرهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی، یادآور شد: اردوهای فرهنگی خوبی برای دانشجویان در دولت سیزدهم برگزار شده است، به دنبال تقویت برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها هستیم؛ چراکه اعتقاد داریم، هزینه در این حوزه، سرمایه گذاری برای آینده است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه دشمنان ما میلیون ها دلار برای تهاجم فرهنگی سرمایه گذاری می کنند، گفت: وظیفه داریم نسبت به تقویت برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها اقدام کنیم. همچنین تعمیق روحیه مذهبی و استفاده از ظرفیت مناسبت ها و مراسم مختلف در دانشگاه ها باید جدی گرفته شود و روسای دانشگاه ها نیز موظف به فراهم آوردن امکانات و همکاری در این زمینه هستند.
عین اللهی تقویت کارهای گروهی از سوی دانشجویان را ضروری دانست و تاکید کرد: مهم ترین اقدامی که باید یاد بگیریم، کار جمعی است. وقتی یک تیم فوتبال به موفقیت می رسد که کار جمعی کند؛ بنابراین باید تفکر گروهی و تحمل نظرات یکدیگر را فرا بگیریم.
وی به ضرورت اجتناب از ارتکاب گناه اشاره کرد و گفت: گناه باعث تباه شدن انسان، دین و شخصیت فرد می شود. تقوا و اجتناب از گناه باید سرلوحه جوانان باشد که حضور در مراسم دینی و تقویت روحیه مذهبی در این زمینه مؤثر بوده و به رشد شخصیت انسان کمک می کند. انسان ماشین نیست که قطعات آن قابل تعویض باشد بلکه انسان، اشرف مخلوقات و دارای استعداد رشد شخصیت است.
وزیر بهداشت از کار جهادی و کمک به محرومان به عنوان مؤلفه کلیدی و آینده ساز دانشجویان یاد کرد و افزود: ممکن است کار جهادی، هر چند کوچک باشد و به چشم نیاید، در خودسازی افراد، نقش مهم و ویژه ای دارد. بنابراین حضور در اردوهای جهادی و کمک به محرومان را باید به عنوان یکی از شاخص های مدیریتی دانشگاه ها به حساب آورد.
عین اللهی شجاعت را از شاخصه های مهم افراد مترقی و دانشجویان موفق دانست و گفت: امروز دشمنان به دنبال ناامید کردن مردم است. رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده اند که باید به مردم امید داده شود. ممکن است نارسایی ها و کاستی هایی در کشور وجود داشته باشد؛ اما باید دستاوردها و پیشرفت ها را نیز به جامعه منعکس کرد.
وی مهم ترین عامل رشد دانشجویان را تقویت اعتماد به نفس عنوان کرد و یادآور شد: بسیجی ها باید اعتماد به نفس داشته باشند و آن را در خود ارتقا دهند. نیاز است به « ما می توانیم»، باور داشته باشیم و پیشرفت ها و توانمندی ها را حاصل این روحیه بدانیم.
به گزارش ایرنا، همزمان با سی و پنجمین سالروز تشکیل بسیج دانشجویی و طلبه و هفته بسیج، جمعی از دانشجویان مطالبه گر و آرمانخواه با حضور در سالن همایش های امام جواد(ع) ستاد وزارت بهداشت، با وزیر بهداشت و جمعی از معاونین و مدیران وزارت بهداشت دیدار و گفت و گو کردند.
در این دیدار مهم ترین دستاوردهای نظام سلامت در حوزه های مختلف از جمله آموزش، بهداشت، درمان، دارو، بیمه، توسعه دانش بنیان ها و دیپلماسی سلامت توسط وزیر بهداشت و مدیران ارشد این وزارتخانه تشریح شد.
پیشنهادها، دغدغه ها، مطالبات و نظرات دانشجویان در حوزه سلامت در این دیدار مطرح و به ابهامات آنها پاسخ داده شد.
وزیر بهداشت چهارشنبه هفته گذشته نیز پذیرای جمعی از نمایندگان تشکل های دانشجویی بود.
نظر شما