به گزارش ایرنا، داریوش امانی روز شنبه در حاشیه بهرهبرداری از راه روستایی چهارچریک از توابع شهرستان شازند استان مرکزی، در جمع خبرنگاران افزود: همچنین در حوزه راههای اصلی و شریانی با توجه به نقشی که استان در کریدرهای شمال به جنوب و غرب به شرق دارد اتفاقات خوبی در حوزه ایمن سازی، روکش آسفالت، لکه گیری، هوشمندسازی جادهها و نصب دوربینهای نظارتی یا تصویری افتاده است.
وی ادامه داد: در حوزه زیرساختهای روستایی نیز اقدامات بسیار مناسبی در استان مرکزی آغاز شده و در مدت سه سال گذشته بیش از ۱۶۰ کیلومتر راه روستایی در استان ساخته شده و این استان سومین استان در کشور است.
معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور ارتقای راه روستایی را از جمله برنامههای دولت سیزدهم عنوان کرد گفت: بر اساس اسناد بالادستی، تا پایان برنامه ششم روستاهای بالای ۲۰ خانوار باید حداقل یک راه آسفالت مناسب داشته باشند که از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم این مهم در دستور کار قرار گرفته و منابع مالی مناسبی به این مهم اختصاص داده شده است.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اقدامات مناسبی در مدت سه سال گذشته در این شهرستان در حوزه راهداری انجام شده است.
محمود احمدی بیغش افزود: پل و اتوبان شازند به آستانه که از جمله نقاط پرحادثه این شهرستان بود در این مدت با کار جهادی راهداری تکمیل شد.
وی ادامه داد: اقدامات راهداری با سرعت قابل قبول در شازند در حال انجام است و جای کار بسیاری در این شهرستان وجود دارد.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزادراه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما