به گزارش ایرنا، سید احسان عسکری چهارشنبه شب در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: هم اینک کشورهای عربی فقط تجارت میکنند، تولیدی ندارند ولی درآمد بالایی از تجارت کسب میکنند.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پرداخت مشوق اتی صادراتی برای توسعه این مهن باید بیش از پیش مد نظر قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج نیز با اشاره به اهمیت تفکر صادراتی در میان تولیدکنندگان، گفت: کارگروه توسعه صادرات باید در استان راهاندازی شود و همه پای کار باشند.
عبدالله قبادی افزود: در یک سال اخیر رویکرد اتاق بازرگانی استان در سه حوزه گردشگری، تجارت و صنعت تغییر کرده، در سالهای گذشته تنها روی خدمات فنی و مهندسی کار میشد اما اکنون اینها در کنار هم دیده میشوند، گردشگری، صنعت و تجارت سه حوزهای هستند که به شدت به آن پرداختهایم.
او گفت: سند توسعه صادرات استان باید متفاوت از دوران گذشته با رویکرد عملیاتی تدوین شود.
وی تاکید کرد: استان در خصوص تجارت عقب است و باید در زمینه مشوق های صادراتی استان محروم کهگیلویه و بویراحمد ویژه دیده شود.
قبادی عنوان کرد: ماهی قزل آلا به قیمت ۲ دلار از ایران به ترکیه صادر و در ترکیه ماهی دودی میشود و به قیمت هشت دلار به فروش می رسد، ما باید تلاش کنیم و زنجیره ارزش در ماهیان سردابی ایجاد کنیم.
عسکری ابراز کرد: پس از چندین سال انتظار تمدید کارتهای بازرگانی کارخانجات بزرگ استان از جمله کارخانه سیمان مارگون، پتروشیمی گچساران، کارخانه سیمان یاسوج تا آخر آذرماه به استان انتقال پیدا میکند و همه درآمد صدور و تمدید کارت در استان واریز میشود.
نظر شما