محمدعلی رستمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این مراکز با هدف نوآوری در ارائه خدمات تخصصی ازدواج و خانواده راهاندازی شده و به زوجین خدمات ارائه میدهند.
وی افزود: عوامل زیادی در سلامت خانواده نقش داشته که منجر به آسیبهای اجتماعی و از بین رفتن سلامت خانواده میشود بنابراین باید برنامهریزی و اقدامات مفیدی در این خصوص انجام شود.
رستمی ادامه داد: ضروری است با مشاورههای قبل ،حین و بعد از ازدواج برای تحکیم بنیاد خانواده، جوانان را از مضرات طلاق ( از ریشههای آسیبهای اجتماعی) آگاه کرد.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان اظهار کرد: مشاوره در حوزه ازدواج بسیاری از مشکلات را کاهش داده و به ازدواج آگاهانه زوجین کمک کند بنابراین باید نسبت به تقویت مراکز مشاوره بیش از گذشته توجه شود.
وی با قدردانی از تمامی فعالان عرصه ازدواج به نقش فعالیتهای فرهنگی و مشاوره ای در این حوزه اشاره کرد و گفت: نقش این مراکز در افزایش ازدواج و کاهش طلاق بسیار با اهمیت است.
رستمی اضافه کرد: انتظار داریم که طرحهای ارائه شده از سوی مراکز مشاوره ازدواج در استان افزایش یافته و جامعه مخاطب بیشتری را در بر بگیرد.
بر اساس این گزارش استان خوزستان با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر یکی از استانهای پرجمعیت کشور محسوب میشود.
نظر شما