سیدعلی هاشمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به طرح بازسازی بافت فرسوده شهری و بندهای ۱۹ گانه تشویقی در بافتهای فرسوده، خاطرنشان کرد: مصوبههای ابلاغی دارای ویژگیهای انعطاف پذیری نسبت به شرایط ویژه هر شهر، رویکرد نوسازی محلهای، فرصت ویژه برای سازندگان و مالکان، توانمندسازی اقتصادی ساکنان بافت فرسوده از طریق انعطافپذیری در ضوابط استقرار کاربریها با رویکرد درهم تنیدگی مسکن و اشتغال و همچنین ایجاد ارزش افزوده برروی دارایی ساکنان و افزایش سطح کیفی فضای سکونت است.
وی ادامه داد: این طرح ها که در چهار گروه، بازآفرینی یکپارچه (در مقیاس بلوک شهری)، نوسازی (در مقیاس محورهای اصلی محله ای)، نوسازی در عمق بافت فرسوده شهری و نوسازی قطعات غیرقابل تجمیع است، انگیزه مناسبی برای مالکان و سرمایه گذاران برای مسکن سازی را فراهم می کند.
هاشمی تصریح کرد: از ابتدای امسال در شهرهای قزوین ۲۲۳ واحد، الوند ۱۵۵ واحد، بویین زهرا ۶ واحد، آوج چهار واحد، اسفرورین ۲ واحد، بیدستان و آبگرم هر کدام یک واحد و در مجموع ۳۹۲ واحد پروانه در استان قزوین صادر شده است.
به گفته وی، تعداد واحدهای افتتاح شده در سالروز آزادسازی خرمشهر ۳۲۶ واحد، در هفته دولت ۲۰۷ واحد و تعداد واحدهای در دست ساخت نیز یک هزار و ۶۷۶ واحد در استان است.
این مسوول اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ و در مجموع ۸۵۶ واحد، سال گذشته ۹۶۱ واحد و امسال نیز ۳۹۲ واحد پروانه در بافت های فرسوده شهری استان صادر شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین با اشاره به اینکه در طرح جهاد تبیین مشوقهای نوسازی مسکن از تمامی ظرفیتهای شهرداریها نیز در سطح محلات فرسوده بایستی استفاده شود، افزود: طی جلسه اخیر شورایعالی مسکن، رییس جمهور بر کار جهادی جهت تسریع بخشیدن در حوزه نوسازی بافتهای فرسوده تاکید داشتند.
نظر شما