به گزارش ایرنا، مجتبی خرسندی عصر سهشنبه در حاشیه راه اندازی نخستین دفتر شرکت پیشگامان توسعه فرآیند دانش خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حمایت از برخی شرکتها نیز به صورت غیر مستقیم و از جنس خدمات، تسهیلات قرض الحسنه و حمایت شتابدهی است.
وی بیان کرد: تحقق مردمی اقتصاد دانشبنیان یکی از ماموریتهای گروه اقتصاد دانش بنیان بسیج است و حمایت از شرکتهایی که در راستای تجاری سازی گام بر میدارند مورد تاکید است.
مدیر عامل گروه اقتصاد دانشبنیان بسیج کشور گفت: سرمایه در گردش، مشارکت انتفاعی، وام قرض الحسنه و هر آنچه بتواند به بازار این شرکتها کمک کند جزو برنامهها است، محور شرکتهای دانش بنیان آن قدر مهم است که یکی از گروههای ۱۰ گانه بسیج، موضوع دانش بنیان است و به عنوان نقش کلی برای سایر گروهها عمل میکند.
خرسندی افزود: امسال ۴۵۳ اشتغال مستقیم و افزون بر ۵۰۰ اشتغال غیر مستقیم بواسطه حمایت بسیج از شرکتهای دانش بنیان در ۱۹ استان کشور ایجاد شده است. در افق سه ساله خود باید عدد اشتغالزایی را به یک هزار و ۵۰۰ اشتغال مستقیم و ۲ هزار اشتغال غیر مستقیم برسانیم.
تولید محصولات نوآور و تجاریسازی آنها
مدیر شرکت پیشگامان توسعه فرآیند دانش بسیج خراسان رضوی هم گفت: این شرکت بر روی محصولات نوآور و فناور و همچنین تجاری سازی آنها، حل مسائل فناورانه بر اساس نیازهای کشور فعالیت می کند.
محمود رضا کفاش افزود: این مجموعه در حوزه تجاری سازی محصولاتی که قابلیت ورود به بازار دارد، سرمایه گذاری میکند.
وی بیان کرد: بسیج کردن ظرفیتهایی که در عرصه تولید محصول و علم و فناوری فعالیت دارند و شبکه سازی هدایت و حمایت از آنها از دیگر ماموریتهای شرکت پیشگامان توسعه فرآیند دانش بسیج است.
مدیر شرکت پیشگامان توسعه فرایند دانش بسیج خراسان رضوی ادامه داد: هدایت، حمایت و راهبری زیست بوم طرحهای دانش بنیان مردم پایه و ارائه تسهیلات قرض الحسنه از دیگر برنامه های این شرکت است.
کفاش با اشاره به راه اندازی اینگونه شرکتها در سراسر کشور گفت: شناسایی ظرفیتها در حوزه علم و فناوری، سرمایهگذاری بر روی محصولات و همچنین حل مساله توسط هستههای فناور و ارائه تسهیلات قرض الحسنه از جمله اهداف این شرکتها است.
نظر شما