به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز چهارشنبه در بازدید از مجموعه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان و همچنین نهالستان ۱۳ هکتاری گریزه سنندج اظهار کرد: محیط زیست و منابع طبیعی ودیعه های الهی نزد ماست که باید با جدیت نسبت به پاسداری از آن همت کنیم.
وی خطاب به کارکنان منابع طبیعی هم گفت: به کار خود اداری نگاه نکنید و با شور و شعف برای حفظ طبیعت روح افزا خدمت کنید.
نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه کارکنان منابع طبیعی مبلّغ حفظ طبیعت در جامعه باشند، افزود: حفط محیط زیست و نگاه حفاظتی به طبیعت، نگاهی توحیدی است.
حجت الاسلام پورذهبی بر لزوم استفاده از طبیعت به بهترین شیوه تاکید کرد و یادآور شد: زمین خواری، تپه خواری و جنگل خواری در کشور امری فراگیر است و تلاش شما باید حفظ این امانت الهی باشید.
لزوم نهادینه شدن حفظ منابع طبیعی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان یادآور شد: ۵۰ درصد از عرصه های طبیعی کشور را مراتع تشکیل می دهد و این مهم، نشان از ضرورت حفاظت از این عرصه ها را دارد.
بهزاد شریفی پور، بالاترین رسالت منابع طبیعی را حفظ منابع پایه از جمله آب و خاک و پوشش گیاهی برشمرد و افزود: از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتاری وسعت استان، یک میلیون و ۷۴۰ هزار هکتار، یعنی ۶۲ درصد آن، توسط عوامل این اداره کل محافظت می شود.
وی با بیان اینکه این پهنه نیاز به مراقبت دارد و بدون مشارکت مردم ممکن نیست، اضافه کرد: ارزش زمین هر روز بیشتر می شود و این وضعیت، وظیفه ما خطیرتر می کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان یادآور شد: باید ارزش منابع طبیعی را در جامعه نهادینه و پایین دست حوزه های آبخیز را با مشارکت مردم تثبیت کرد.
شریفی پور از حمایت های نماینده ولی فقیه در کردستان تقدیر کرد و ادامه داد: این حمایت ها ما را دلگرم کرده تا امانت دار خوبی برای طبیعت باشیم.
از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد؛ در مجموع ۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.
نظر شما