۱۴ محصول فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تولید شد

بیرجند - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از ۲ سال گذشته تاکنون ۱۴ محصول فناورانه در خراسان جنوبی ساخته شده که چهار مورد آن تجاری سازی و به تولید انبوه رسیده است. 

مسعود یوسفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این محصولات توسط گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تولید شده که شامل جوهر نقره، کیت تشخیص کرونا، اومیکرون و آنفلوآنزا است و به مرحله تجاری رسیده است.

وی اظهار داشت: ساخت نمونه اولیه کیت استخراج اگزوزوم، فاکتور H،V ولیدین و کیت‌های ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی نیز از جمله محصولات فناورانه این دانشگاه است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: پماد سوختگی، پودر زرشک، گارفن، عصاره مخمر، کرم تسریع بهبودی تبخال، عصاره‌هایی برای انجام تست پوستی حساسیت از دیگر محصولات فناورانه بوده که نمونه اولیه آن ساخته شده ولی به تولید انبوه نرسیده است.

وی افزود: امسال سه طرح فناورانه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به عنوان طرح‌های یک درصد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفته شده که با تخصیص اعتبار انجام می‌شود.

یوسفی با بیان اینکه یک طرح فناورانه نیز در طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان پذیرفته شده است گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲ قرارداد ارتباط صنعت با جامعه به مبلغ ۴۹۰ میلیون ریال منعقد شده است.

وی افزایش حمایت از طرح‌های فناورانه در مرکز رشد را از برنامه‌های پیش رو عنوان کرد و افزود: هفت شرکت فناور برای استقرار در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند انعقاد قرارداد انجام داده‌اند که مورد حمایت قرار می‌گیرند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: راه‌اندازی واحدهای آشنایی با فرآیندهای استانداردسازی و هوشمند مصنوعی، مشاوره شغلی و مرکز آموزش‌های کوتاه مدت از دیگر اقدامات گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha