به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، در نشست شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب با بیان آماری از تعداد زائران اعزامی توسط سازمان حج و زیارت و آزاد بر در سالجاری از مسئولان این سازمان خواست که ضمن بررسی وضعیت موجود و نظارت بیشتر ، اصلاح مسائل حوزه عتبات را مورد توجه قرارداده و برای ارائه خدمات مطلوب تر تلاش کنند.
وی با بیان اینکه اعزام زائران به عتبات عالیات در قالب کاروان های تحت نظارت این سازمان در حال انجام است، از رئیس و معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج خواست که در خصوص فعالیت هیئت پزشکی در این حوزه نیز اقدام بایسته انجام و هماهنگی های لازم صورت گیرد تا زائران از این خدمات به خوبی بهره مند شوند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با ارائه گزارشی درباره میانگین سنی مدیران کاروان ها و مجموعه ها تاکید کرد که ضمن آسیب شناسی، جذب مدیران جدید و توانمند پیگیری شود.
همچنین معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت تعداد زائران اعزامی به عتبات در ماه گذشته را ۷۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در آذر ماه نیز ۵۶ هزار نفر برای عتبات ثبت نام کرده اند.
حمیدرضا محمدی بیان کرد: در سفر اخیر به همراه رئیس سازمان حج و زیارت به عراق در راستای بهبود در حوزه های مختلف از جمله اسکان، تغذیه و سفر بین شهری بررسی و با دستوراتی که داده شد تغییرات در حال انجام است.
رئیس سازمان حج و زیارت نیز گزارشی از وضعیت از سرگیری سفرهای عمره و ظرفیت کارسازی شده در دو شهر مکه و مدینه برای آغاز سفرهای زائران عمره گزارشی ارائه داد.
سید عباس حسینی با بیان اینکه ثبت نام مقدماتی و گروه بندی زائران ظرف روزهای آینده اعلام می شود، گفت: با بانک های عامل برای واریز وجوه زائران هماهنگی انجام شده و کاروان های نخست از استان تهران خواهند بود.
برپایه این گزارش، دراین نشست ضمن برقراری ارتباط تصویری و صوتی با نمایندگان اعزامی سازمان حج و زیارت به عربستان، آخرین اقدامات انجام شده در خصوص حج تمتع آینده و سفرهای عمره توسط غلامرضا رضایی معاون حج و عمره این سازمان و حسین اسماعیلی مدیر نظارت وبازرسی بعثه مقام معظم رهبری تشریح شد.
نمایندگان اعزامی به عربستان با توجه به پیگیری ها در خصوص تهیه اقلام تدارکاتی، انعقاد قرارداد با آشپزخانه ها و استراحتگاه های بین راهی و مذاکرات انجام شده با شرکت های خدمات دهنده در مشاعر، از پایان اجاره مسکن حج آینده در مدینه و تامین بیش از ۹۰ درصد آن در مکه خبر دادند و افزودند که برای عمره ۱۱ هتل در مدینه و شش هتل در مکه نهایی شده و پیش بینی برای اعزام زائران در ماه شعبان هم در حال پیگیری است.
حمید رهبری فر معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت نیز از آمادگی ها و برنامه ریزی ها برای شروع عملیات عمره گزارش داد و با بیان اینکه برخی آئین نامه ها د رحوزه حج با هدف کاهش عوامل و افزایش کیفیت خدمات رسانی مورد بازنگری قرار گرفته است، گفت: بیش از ۶ هزار کارگزار درحال بازآموزی هستند.
نظر شما