اختلاسی در علوم پزشکی جیرفت نداریم/رسیدگی دستگاه قضا به تخلف یکی از کارمندان

جیرفت- ایرنا- پس از آنکه طی چند روز اخیر برخی مسایل درباره قاچاق مواد مخدر با خودرو دولتی و نیز دیگر حواشی در فضای مجازی مطرح شد، رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در نشست خبری به این پرسش ها پاسخ داد.

به گزارش ایرنا، نامه انتقادی ۳۰ پزشک به وزارتخانه علیه رییس دانشگاه و نیز کمبود تجهیزات از دیگر محورهای این نشست خبری بود که علی اصغر خیرخواه به آنها پاسخ داد.

نشست خبری رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در روز چهارشنبه با سخنان کوتاه وی آغاز شد و با سیلی از سئوالات خبرنگاران ادامه داشت. اولین سئوال ها مربوط به حمل مواد مخدر توسط یک کارمند رسمی این دانشگاه توسط خودرو دولتی بود که خیرخواه ضمن تایید این رویداد گفت: یک پرسنل رسمی این تخلف را مرتکب شده و دستگاه قضایی در حال رسیدگی به آن است که با توجه به تعداد بالای کارکنان این دانشگاه بروز یک مورد تخلف اجتناب ناپذیر است.

وی در مورد شایعه اختلاس در این دانشگاه هم آن را کاملا رد کرد و افزود: ارقامی را در رابطه با این شایعه اختلاس ذکر می کنند که گاهی از اعتبارات کل دانشگاه بیشتر است.

خیرخواه اضافه کرد: این اتهامات بی اساس و ایجاد شبهه، مردم را به این دستگاه و مجموعه بدبین می کند و زمینه ساز ارتکاب تخلف می شود.

وی در رابطه با نامه انتقادی پزشکان به وزارت هم اظهار کرد: برخی از این پزشکان مرتکب تخلفاتی بودند و انگیزه خاصی از نوشتن این نامه داشتند.

خیرخواه در مورد برخی موارد مطرح شده در این نامه هم توضیحاتی داد و افزود: در این مورد که چرا رشته های جدید به دانشگاه اضافه نمی شود، ظرفیت برخی رشته های تخصصی در کل کشور خالی است و اگر رشته ای را برای دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بگیریم و متقاضی نداشته باشد کاری بیهوده می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در مورد یکی دیگر از انتقادات مطرح شده در این نامه بیان کرد: در مورد عدم نصب ۲ ساله دستگاه آنژیوگرافی، این کار نیاز به ملزوماتی داشت که تمام تلاش خود را می کنیم به اتمام برسد و به زودی هم نصب می شود.

وی در رابطه با بدهی به شرکت های دارویی و کمبود دارو هم تصریح کرد: شرکت دارویی جدیدی برای بیمارستان ها مشخص شده و قرارداد هم بسته شد اما مشکلات کمبود برخی از داروها بعد از تغییر قیمت ارز ترجیحی رخ داد که هزینه داروخانه ها در کل کشور بالا رفت اما در مجموع مشکل خاصی نداریم.

این مسئول اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی خدمات گسترده ای دارد به عنوان مثال طی ۲۴ ساعت در روز جمعه یک هزار و ۳۰ نفر مراجعه به بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت داشته ایم که به طور حتم نارضایتی پیش خواهد آمد اما ما باید کاستی ها را رفع کنیم.

سه بیمارستان در جنوب کرمان در حال ساخت است

خیرخواه با بیان اینکه بیمارستان های جایگزین در جیرفت، عنبرآباد و کهنوج در مصوبات سفر قرار گرفته اند ادامه داد: پیمانکار بیمارستان جیرفت شروع به کار کرده و با سرعت در حال کار است.

وی افزود: پیمانکار بیمارستان عنبرآباد برای تکمیل آن مستقر شده است، در حال انجام کارهای نمای بیمارستان است و پیگیریم در زودترین زمان اورژانس بیمارستان آماده شود.

خیرخواه گفت: عنبرآباد شهرستان نزدیک به جیرفت است و با راه اندازی اورژانس بیمارستان این شهرستان بسیاری از مراجعان بیمارستان امام خمینی(ره) جیرفت کاسته می شود.

وی در رابطه با بخش فوریت های پزشکی هم اظهار کرد: ۹۸ درصد پوشش مسیرهای بین راهی و حدود ۹۰ درصد راه های فرعی را هم پوشش می دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: فاصله مراکز و پراکندگی یک شرایط خاص را برای فوریت های پزشکی در جنوب استان کرمان ایجاد کرده است به عنوان مثال در رمشک از یک پایگاه فوریت پزشکی تا بیمارستان ۱۵۰ کیلومتر فاصله است.

عمر ۲۰ ساله ناوگان اورژانس جنوب کرمان

وی با بیان اینکه هوای گرم و فرسودگی هم بر این مشکلات افزوده است اضافه کرد: فرسودگی ناوگان آمبولانس ها مربوط به کل کشور است اما آمبولانس های ما میانگین عمر ۱۸ تا ۲۰ سال دارند.

خیرخواه با اشاره به اینکه هزینه های تعمیر و نگهداری سرسام آور است و برخی اصلا قابل تعمیر نیستند گفت: لوازم یدکی برخی آمبولانس ها پیدا نمی شود یا آنهایی که پیدا می شود هزینه هایی حدود پنج تا هفت میلیارد ریال دارد؛ البته تعداد زیادی آمبولانس در حال ورود به کشور است تا نوسازی ناوگان صورت گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: آمبولانس هوایی هم که به تازگی به ناوگان اضافه شده ۱۷ ساعت پرواز در ماه دارد و حتی دانشگاه‌های علوم پزشکی مجاور را هم پوشش می دهد.

وی یادآور شد: موتورلانس برای سرعت دهی به خدمات اورژانس به زودی فعال می شود و کارکنان در حال دریافت گواهی موتورسواری هستند.

۱۶ هزار تماس مزاحم اورژانس

خیرخواه با اشاره به آمار فعالیت های فوریت های پزشکی در سال گذشته گفت: این بخش در سال گذشته ۴۰ هزار و ۸۱۸ ماموریت و ۱۸۰ هزار و ۲۷۲ تماس داشته که البته ۱۶ هزار تماس کم اهمیت یا مزاحمت بوده است.

وی اضافه کرد: در این مدت فوریت های پزشکی جنوب کرمان یک میلیون و ۴۰۰ هزار کیلومتر پایش داشته به دلیل وسعت منطقه تحت پوشش است.

خیرخواه بیان کرد: به دنبال ایجاد شهرک سلامت هستیم که ۱۵ تا ۲۵ هکتار زمین نیاز دارد و در این راستا در حال رایزنی با راه و شهرسازی، شهرداری و فرمانداری هستیم.

وی در پاسخ به سئوالی در حوزه بهداشت مدارس گفت: واحد تغذیه در معاونت بهداشتی می تواند به وجود مواد غذایی نامناسب، فرآوری شده یا ساندویچ های سرد در مدارس ورود کند.

خیرخواه همچنین در مورد طرح سنجش دیابت و فشار خون اظهار کرد: ۲۷ درصد جمعیت هدف حدود ۱۴۰ هزار نفر مورد سنجش قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha