به گزارش ایرنا از روابط عمومی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، ابوذر جمشیدوند روز پنجشنبه با بیان این مطلب، اظهار کرد: واحدهای تحقیق و توسعه این مجموعه فعال است و متناسب با نیازها، محصولات متنوعی را روانه بازار کرده است.
وی ادامه داد: این مجموعه به روز است و موتورهای با استیج بالا تولید می کند و همین امسال کلی کار در این زمینه در این مجموعه صورت گرفته است.
جمشیدوند گفت: چسبیدن به مقوله واردات درست نبوده و علاج کار نیست البته ما محدودیتی برای واردات در زمینه نوسازی ماشین آلات کشاورزی نداریم و کمک هم می کنیم اما به شرطی که توان رقابت کیفیتی و قیمتی با محصول داخلی را داشته باشد.
وی افزود: چندین تراکتورسازی در کشور داریم که فشار می آورند محصولات شان خریداری شود اما کسی نمی خرد چرا؟ چون قیمت بالایی دارند.
وی تاکید کرد: براساس وظیفه شرعی، قانونی، اخلاقی و سیاست کلی نظام قائل به این هستیم که اولویت یک یک یک ما تولید داخلی است.
جمشیدوند گفت: صنعت حوزه کشاورزی خوب فعالیت می کند و در قیمت و کیفیت رقابت پذیر است.
به گزارش ایرنا، تراکتورسازی ایران اکنون با ۱۲ شرکت اقماری که هشت شرکت در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار کشور است که در حال حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند و بالغ بر ۴۱ میلیون دلار ارز آوری طی سال گذشته از محل صادرات انواع تراکتور، موتور و قطعات ریخته برای کشور داشته است.
نظر شما