به گزارش ایرنا، اجرای طرح ملی آبرسانی به شهرهای نوشهر، چالوس، مرزن آباد، هچیرود و ۱۲۹ روستای این مناطق با پیش بینی اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد ریال از سال ۱۳۹۶ با برنامه زمانبندی شده چهار ساله اجرایی شده است.
این طرح برای تامین و پایداری شبکه آبرسانی علاوه بر ۵۲۴ هزار مشترک شهری مرزن آباد، هچیرود، چالوس و نوشهر و ۱۲۹ روستا این مناطق در آن زمان اجرایی شد.
بنا به گفته کارشناسان و مجریان طرح، منابع آبی برای مصرف این نقاط روستایی و شهری ۲ شهرستان از رودخانه چالوس با دبی یکهزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه تامین می شود.
محمد شریفی فرماندار چالوس روز یکشنبه در حاشیه بازدید از روند اجرایی این طرح در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این اعتبار از محل ماده ۵۶ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت پیش بینی و دستورالعمل پرداخت آن صادر شده است.
این مسوول، کمبود، افت فشار و قطعی آب را به عنوان یکی از چالش های عمده شهرستان گردشگر پذیر چالوس بر شمرد و گفت: این چالش ها به ویژه در فصول بهار و تابستان همزمان با حضور چشمگیر مسافران و گردشگران به مرحله بحران می رسد و مساله ساز شده است.
فرماندار چالوس تصریح کرد : متاسفانه طرح های نیمه تمام میراثی از ادوار گذشته به این دولت رسیده و با توجه به محدودیت های مالی و تحریم های ظالمانه به هر شکل تمام تلاش دولت جهادی آن است پرونده این طرح های نیمه تمام را ببندد و به سرانجام برساند.
شریفی تاکید کرد : دیگر بازدید ها و نشست های بی نتیجه، پاسخ نمی دهد و بنابراین مصوبه های این بازدیدها تا زمانی که اجرایی نشود بازدید های بعدی اثری نخواهد داشت.
در این بازدید طبق گفته پیمانکاران، از طول حدود ۲۸ کیلومتر خط انتقال تاکنون بیش از هفت کیلومتر آن انجام گرفته و ضمن آنکه سامانه تامین سد انحرافی و تاسیسات آبگیری نیز حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
اختصاص ندادن به موقع اعتبارات، تاخیر در پاسخ استعلامات، تنش های اجتماعی و محدودیت های زیست محیطی را از جمله مشکلاتی است که پیمانکاران و مجریان در این بازدید مطرح کردند و گزارش دادند با شرایط موجود پیش بینی می شود این طرح تا سال ۱۴۰۶ به سرانجام برسد.
نظر شما