محمد علی مهری روز چهار شنبه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این طرح که در کشور با مدیریت شخص وزیر کشور در حال اجرا است تولیدات خانگی روستاییان را به نمایش گذاشته و ظرفیت خوبی را برای توانمندسازی و کارآفرینی آنان برای معرفی به جامعه فراهم می سازد.
وی افزود: در عرصه مشاغل خانگی، کشاورزی و صنایع دستی اقدامات خوبی صورت گرفته است که امیدواریم با حمایت از این افراد شاهد شکوفایی اینگونه مشاغل باشیم.
علی مهری خاطرنشان کرد: در حوزه مشاغل خانگی و صنایع دستی از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ که هفته گذشته ابلاغ شد، تفاهماتی با دستگاه های حمایتی صورت گرفت و قرار شد وام هایی با سود چهار درصد و بازپرداخت هفت ساله در اختیار واحدهای کوچک مستقر در روستاها قرار داده شود.
اینگونه نمایشگاهها ظرفیت و تواناییهای مردم را به فعلیت می رساند
به گزارش ایرنا، امام جمعه شهرستان پاکدشت گفت: این نمایشگاه با هدف به ظرفیت و فعلیت رساندن توانایی های خود مردم، توانمندسازی مردم و حمایت از مشاغل خانگی و کسانی که در خانه و منزل خودشان فعالیت های اقتصادی انجام می دهند، برگزار شده است.
وی افزود: این مشاغل خانگی و کارگاه ها توسط مسئولین عزیز حمایت می شوند. در این نمایشگاه غرفه های بسیار خوب و متنوعی بود، و برای همگان مشخص شد که ظرفیت های ارزشمندی در شهرستان پاکدشت وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار بر ظرفیت ها و شاخصه های این شهرستان تاکید کرد: پاکدشت پایتخت گل و گیاه است و هم در عرصه چرم و صنایع دستی، و تولید چشم گیری را به عرصه ظهور گذاشته است. این مشاغل خانگی و کارگاه ها حمایت شدند و تسهیلات حمایتی در اختیار عزیزان قرار می گیرد تا بتوانند این ظرفیت را تدوام و توسعه دهند.
قصد داریم تولید را در روستا رونق بدهیم
بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت گفت: این نمایشگاه با گرد هم آوردن کار آفرینان سطح دهستان فیلستان و توانمندسازی این دوستان قصد دارد، تولید را در روستا رونق بدهد و نه تنها کمک دوستان تولید کننده و کار آفرین باشد بلکه دیگران را به کار آفرینی تشویق کند.
سعید فکری اظهار داشت: کمتر از دو روز برای مهیا کردن این نمایشگاه زمان داشتیم. غرفه های مختلفی در نمایشگاه راه اندازی شده که همه این تولیدات از دل روستا است و مردم روستا به این تولیدات اشتغال دارند.
وی افزود: در این نمایشگاه از تولیدکنندگان گل و گیاهی که صادر کننده گل و گیاه هستند، تا کسانی که مشاغل خانگی دارند و برای درآمد شخصی فعالیت می کنند، حضور دارند.
بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت خاطرنشان کرد: نمایشگاه توانمندسازی و کار آفرینی مردم پایه باعث بروز و ظهور این حرفه ها می شود و توانمندی های روستایی به نمایش گذاشته می شود.
شهرستان پاکدشت با دو بخش مرکزی و شریفآباد و با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران و در مسیر محور امام رضا(ع) واقع شده است.
نظر شما