به گزارش ایرنا، " سید ضیاء طباطبایی" روز پنجشنبه در نشستی با خبرنگاران افزود: این طرحها در شهر و مناطق روستایی و شامل سالن ورزشی، کارگاه، پژوهشسرا، ورزشگاه و محل اردوگاهی است.
وی با بیان اینکه طرحهای نیمه تمام فرهنگی، ورزشی و پرورشی شهرستان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که از خیران و بخش خصوصی همکاری در تکمیل آنها را خواستار شد.
این مسئول با بیان اینکه ۱۲ شرکت بزرگ تولیدی و صنعتی شهرستان برای ساخت مدارس در منطقه قول همکاری دادند که حدود هفت ماه از تعهد آنها میگذرد و هنوز اقدامی نشده است.
مدیر آموزش و پرورش مهریز یکی از مهمترین نیازهای شهرستان را تامین بودجه کافی برای خرید دستگاه کپی برای نیمی از مدارس ذکر کرد که به همکاری خیران نیاز است.
طباطبایی، رویکرد برنامههای آموزش و پرورش مهریز را توجه خاص به مسائل تربیتی و پرورشی ذکر کرد که در این خصوص با همکاری سایر بخشها اقدام میشود.
همچنین در ادامه کارشناس مسئول نهضت سواد آموزی مهریز گفت: از اول دی ماه، هفته بزرگداشت نهضت سواد آموزی آغاز میشود و در شهرستان برنامههای مختلفی پیشبینی شده است.
" فخرالسادات مرتضوی " در این نشست با قدردانی از همکاری خبرنگاران شهرستان در پوشش اخبار نهضت سواد آموزی ادامه داد: هماکنون نرخ باسوادی شهرستان بیش از ۹۸ درصد است.
وی اظهار کرد: مجموع افراد بیسواد شهرستان در رده سنی بین ۱۰ تا ۴۹ سال ۵۹ نفر اعم از افراد بومی و اکثر آنها غیر بومی هستند که توسط ۱۳ نیروی همکار نسبت به ارائه آموزش اقدام میشود.
این مسئول بیان کرد: تمامی افراد بیسواد برای بهرهمندی از نعمت سواد میتوانند به صورت رایگان از کلاسهای مختلف آموزشی در طول سال استفاده کنند و باید برای ثبت نام به اداره آموزش و پرورش مراجعه کنند.
مرتضوی بیان کرد: برای شناسایی افراد بیسواد و جذب آنها به کلاسهای سواد آموزی با همکاری ادارات و مردم اقدام شده و باید در این خصوص جدیتر پیگیری و اقدام شود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای ۱۰۷ مدرسه و ۱۴ هزار دانش آموز است.
نظر شما