به گزارش خبرنگار حوزه احزاب ایرنا، بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبایی خطاب به ریاست قوه قضاییه پیرامون بازگشت داوطلبان شبهه دار به دانشگاه نامهای صادر کردند.
در متن این نامه خطاب به حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای آمده است: در مهمترین نهادی که بناست پاسداری از حقوق مردم وظیفه اصلی آن باشد، واضح است که کارگزارانش نباید در برابر زیاده خواهی و سودجویی افکار متعلق به طبقه ای خاص کوتاه بیایند. حاکمیت قانون و پاسداری از حقوق مردم مهمترین اصل در حکمرانیست. مجریانعدالت خود باید اولین افراد در پاسداری از آن باشند. *اینک جای سوال است با توجه به تاکیدات چندباره رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه قوه قضاییه باید «مظهر عدالت» و «ملجأ مورد اطمینان و پناهگاه آرامش بخش مردم» برای احقاق حقوق فردی و عمومی باشد چگونه در نقطه کنونی در برابر پایمال کردن حقوق افراد مستحق به اموزش عالی کوتاه امده است؟*
دانشجویان بسیجی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به پدیده بازگشت متخلفان کنکور سال های ۱۴۰۰ و ماقبل آن، افزودند: درخلال این بحث تعدادی از داوطلبان شبههدار در هیات بدوی و تجدیدنظر قانون رسیدگی به تخلفات آزمونهای سراسری با رأی قطعی به عنوان مردود علمی شاخته شدند! و این مراحل قبل از تاریخ ابلاغ قانون استفساریه ماده ۱۱ قانون رسیدگی به جرائم و تخلفات آزمونهای سراسری در مهر ماه سال ۱۴۰۱ بوده است اما این افراد با استناد به استفساریه مذکور تلاش کردند در دیوان عدالت اداری نسبت به نقض آرای قطعی هیاتهای رسیدگی به تخلفات در آزمونهای سراسری اقدام کنند ضمناً دستور موقت بازگشت به تحصیل بگیرند. جای تعجب است یکی از شعب دیوان عدالت اداری بدون توجه به دفاعیات مطرح شده با صدور دستور موقت، حکم بازگشت برخی از این متقلبین به دانشگاه را صادر کرده و بیش از هر چیزی عدالت را زیر پای خود گذاشته است. بلا شک کارآمدی یا ناکارآمدی دستگاه های ذیل قوه قضائیه تأثیر بسیاری بر سلامت یا فساد دستگاههای دیگر کشور دارد!
در ادامه این نامه تصریح شده است: همانگونه که سازمان سنجش مکرر اعلام نموده است توجه به اعلامی بودن رأی صادره هیاتهای بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات آزمونهای سراسری درباره داوطلبان شبههدار، دانشگاه پذیرنده بلافاصله پس از وصول حکم، نسبت به اجرای آن اقدام کرده و به عبارتی با ابلاغ رأی مردودی علمی براساس رأی هیأت مربوطه قبولی آنها در سنوات گذشته در دانشگاه ابطال شده بنابراین افراد مذکور حین صدور دستور موقت توسط قاضی محترم دانشجو نبودهاند و اگر ورود این افراد با دستور موقت به دانشگاهها و با سوء برداشت از قانون استفساریه مجلس شورای اسلامی میسر گردد به خودی خود مشمول قانون تفسیری خواهند شد.
در پایان این نامه دانشجویان خطاب به رئیس قوه مجریه نوشتند: از شما و قوهای که به تعبیر رهبر معظم انقلاب «قوۀ بسیار حساس قضائی» است انتظار می رود تا با اجرای صحیح و قاطعانه خود در برابر سودا گران و افرادی که به آشکار حقوق افراد مستحقی را پایمال کرده اند ایستاده و خط قرمزی جز چشاندن طعم شیرین عدالت به مردم نداشته باشید، بی شک کارآمدی یا ناکارآمدی دستگاه قضایی که تاثییر مستقیمی بر سلامت دستگاه های کشور دارد در این نقاط کلیدی آشکارخواهد شد.
نظر شما