یوسف بنی اسدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارگاههای جاده ای ابتدا برای فعالیت طرح ایمنی جاده و محل کارگاه را ارائه داده اند و پس از تایید پلیس راه و رعایت تمهیدات لازم برای تردد ایمن خودروها، مجوز فعالیت از پلیس راه دریافت می کنند.
وی گفت: مسیر تردد و رفت و آمد روان خودروها در جادههای در دست بهسازی پیش بینی شده است، مکان فعالیت کارگاه به صورت روزانه (آنلاین) برخط در سامانه https://۱۴۱.ir/ بارگذاری می شود و رانندگان می توانند قبل از سفرهای جاده ای محل کارگاه های جاده ای را مشاهده کنند.
رییس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ادامه داد: تقریبا همه کارگاه های جاده ای بهسازی و نگهداری، در طول راههای اصلی استان فعالیت می کنند.
بنی اسدی اضافه کرد: جاده های منتهی به مشهد و مسیر مشهد- باغچه-تربت حیدریه بیشترین کارگاههای جاده ای را به خود اختصاص داده اند.
خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیرآسفالته از نظر طول راهها در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
نظر شما