حسین امامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سالانه ۳۳۰ میلیون مترمکعب آب شرب در شهرها و روستاهای استان خراسان رضوی مصرف می شود که با هوشمندسازی می توان مقدار زیادی از آن را ذخیره و شرایط تنش را به خوبی مدیریت کرد.
وی اضافه کرد: گستردگی خراسان رضوی و پراکندگی تاسیسات، وجود هزار و ۴۰۰ حلقه چاه و ۵۰۰ ایستگاه پمپاژ مدیریت صنعت آب شرب در این استان را دشوار کرده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: هوشمندسازی خط انتقال و شبکه توزیع در این استان با هدف مدیریت بهتر تاسیسات ضروری بوده که البته این اقدام نیازمند جذب ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار است.
وی با بیان اینکه نتیجه هوشمندسازی شبکه آب تسلط کامل بر شبکه ها خواهد بود، بیان کرد: در سفر هفته گذشته معاون علمی و فناوری رییس جمهور، تفاهم نامه هوشمندسازی ۳۰ هزار کیلومترخط انتقال و شبکه توزیع آب در استان نهایی و با شرکت دانش بنیان «بهپویان» منعقد شد.
وی اظهار امیدواری کرد که با حمایت معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بتوانیم شبکه آب استان خراسان رضوی را با هوشمندسازی، پایدار و خدمات شایسته به مردم ارایه کرد.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی، به جز مشهد، زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند و آب استان از هزار و ۷۰۰ حلقه چاه، ۱۵ دهنه چشمه و ۱۴ رشته قنات تامین میشود.
۴۰ شهر خراسان رضوی در شرایط بحران تامین آب قرار دارند که ۱۸ شهر از این تعداد در وضعیت قرمز است.
نظر شما