سید مهدی میری روز سه شنبه در نشست بررسی طرح تفضیلی سراوان با بیان اینکه طرح جامع در واقع طرح بلندمدتی است که در آن استفاده از اراضی و حوزههای مسکونی، صنعتی، اداری، کشاورزی و تاسیسات عمومی مناطق مختلف تعیین و قوانین و مقررات مربوط به آنها و مواردی چون حفظ بنا و نماهای تاریخی شهر نیز در آن تعیین و تنظیم میشود، افزود: بر اساس طرح مصوب جدید شهر سراوان محدوده این شهر از یکهزار و ۳۱۳ هکتار به یکهزار و ۹۷۰ هکتار و حریم شهر نیز از چهار هزار و ۴۶۶ هکتار قبل به پنج هزار و ۵۹۰ هکتار افزایش یافته که برای تایید نهایی به شورای برنامه ریزی استان ارسال شده است.
وی ادامه داد: از نکات حائز اهمیت این است که در قالب طرح جدید به توسعه کالبدی شهر و تامین زمین مورد نیاز برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و نیز ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی جهت تامین و توزیع مناسب خدمات توجه ویژه شده است.
معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همچنین توزیع سرانههای خدمات عمومی از سطح محله تا منطقه از دیگر مواردی است که در طرح بازنگری شده جامع شهر سراوان به آن عنایت ویژه شده است تا شهروندان این شهر از خدمات مطلوب شهری بهره مند شوند.
میری با بیان اینکه توسعه شبکه بزرگراهی یکی از اولویت های مهم و اصلی سیستان و بلوچستان است و طرح های این بخش بدون وقفه در حال اجراست، تصریح کرد: با توجه به توسعه شبکه بزرگراهی در استان و نیز برنامه آتی اداره کل راه و شهرسازی به ویژه در محور خاش- سراوان در طرح جامع بازنگری شده شهر سراوان به توسعه شبکه بزرگراهی این شهر به طور ویژه توجه شده است.
وی خاطر نشان کرد: افق طرح های جامع شهرها نسبت به جمعیت، شرایط شهر و سایر موارد مورد بازنگری قرار میگیرد که بین ۱۰ تا ۱۵ سال در نظر گرفته شده که این مدت زمان برای اکثر شهرهای استان ۱۰ ساله است.
نظر شما