ابراهیم صالح محمد روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از تعدادی از واحدهای صنعتی دزفول در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه روابط اقتصادی و سرمایه گذاری میان ایران و عراق در بالاترین سطح مورد تایید و تاکید سران ۲ کشور است و این بازدیدها به منظور آشنایی با ظرفیتهای صنعتی خوزستان است.
وی بازدیدهای امروز خود از شهرکهای صنعتی دزفول را بسیار خوب دانست و ادامه داد: دزفول دارای ظرفیتهای صنعتی خوبی در بخشهای مختلف از جمله تجهیزات پزشکی پیشرفته، کابل سازی و قطعات جانبی رایانه است که با توجه به نیازهای صنعتی عراق امکان بهره گیری از این ظرفیتها وجود دارد.
سرکنسول عراق در اهواز، ایران و عراق را ۲ کشور دوست و برادر با ریشههای تاریخی و فرهنگی مشترک دانست و گفت: هیچ محدودیتی برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری میان ۲ کشور وجود ندارد.
وی با ابراز علاقه از سرمایه گذاری سرمایه گذاران ایرانی در عراق افزود: بازدید سرمایه گذاران و تاجران ایرانی از ظرفیتهای سرمایه گذاری عراق مورد حمایت دولت عراق است و از همه سرمایه گذاران ایرانی برای بازدید از ظرفیتهای سرمایه گذاری عراق دعوت میکنیم.
ابراهیم صالح محمد با اشاره به ظرفیتهای صنعتی خوزستان اظهارکرد: وجود مرز مشترک میان خوزستان و عراق و از طرفی ظرفیتهای کم نظیر صنعتی در این استان زمینه را برای رشد تبادلات اقتصادی میان واحدهای صنعتی خوزستان با استانهای شرقی عراق فراهم کرده است که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.
به گزارش ایرنا، سرکنسول عراق در اهواز از شرکت دانش بنیان آوان طب تولید کننده تجهیزات پیشرفته پزشکی، شرکت امیر بهمن شیمی تولیدکننده انواع مواد شوینده و ضدعفونی کننده، شرکت گسترش امواج کرخه تولید کننده انواع کابل و قطعات جانبی رایانه و همچنین شرکت خمیرمایه دزفول بازدید کرد.
شرکت دانش بنیان آوان طب در زمینه تولید و صادرات انواع الکتروکوتر جراحی جنرال و تخصصی، دستگاههای انسداد عروق، اسمارت ابلیشن، آرگون پلاسما، هندپیسهای تخصصی الکتروسرجری و پکهای استریل اتاق عمل مشغول به فعالیت است.
این شرکت دانشبنیان که برای ۱۵۰ نفر شغل ایجاد کرده است، علاوه بر تامین نیاز کشور موفق به صادرات محصولات تولیدی خود در حوزههای مختلف جغرافیایی از جمله اتحادیه اروپا، کشورهای حوزه شرق آفریقا، آسیای جنوب شرقی، اورآسیا و آمریکای جنوبی شده است.
شرکت گسترش امواج کرخه نیز از جمله شرکتهای پیشروی دزفول است که در زمینه تولید انواع کابل و قطعات جانبی رایانه به ویژه صفحه کلید و ماوس فعالیت دارد.
این شرکت ظرفیت تولید ماهانه ۲۰۰ هزار انواع کابل، ۸۰ هزار انواع ماوس و بیش از ۲۰ هزار انواع صفحه کلید را دارد. این شرکت که برای ۹۰ نفر در سه شیفت کاری شغل ایجاد کرده است از یک ماه آینده طرح توسعه آن شامل خط تولید شارژر و پاوربانک عملیاتی میشود.
شرکت خمیر مایه دزفول نیز دیگر شرکتی بود که سرکنسولگر عراق در اهواز مورد بازدید قرار داد. این شرکت که ۹۵ درصد محصولات آن صادراتی است سالانه ۲۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور دارد.
محصولات این شرکت در بستههای ۱۰ کیلوگرمی به داخل و بستههای با ابعاد مختلف و ماندگاری ۲ساله به کشورهای اروپایی صادر میشوند.هم اکنون بیش از ۲۰۰ نفر در این شرکت مشغول فعالیت هستند.
نظر شما