به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حسین زینلی» افزود: این باراندازها ابتدا به صورت پایلوت (نمونه) در قطبهای تولید گیاهان دارویی و براساس تقاضای بخش خصوصی و سپس در همه استانهای کشور ایجاد میشوند.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: راهاندازی باراندازهای گیاهان دارویی بیشتر در استانهایی همچون اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی، تهران و کهکیلویه و بویراحمد پیشبینی میشود.
وی با بیان این که همه باراندازهای محصولات گیاهان دارویی برای تجهیز امکانات خود از طریق اعتبارات مکانیزاسیون کشاورزی حمایت میشوند، ابراز امیدواری کرد: با پیشنهاد ما به دولت، باراندازهای گیاهان دارویی بتوانند از کمکهای دولتی استفاده کنند.
زینلی درباره استانداردسازی فعالیتهای باراندازها، تصریحکرد: تا یک ماه آینده همه دستورالعمل لازم برای فعالیتهای استاندارد این باراندازها با کمک مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی آماده و به استانهای کشور ابلاغ میشود.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: قرار است در باراندازها همه محصولات کشاورزی هم خریداری و هم به لحاظ غذایی و دارویی بهطور مشخص جداسازی شود و صادرکنندگان گیاهان دارویی نیز باید محصولات مورد نیاز خود را از این مراکز خریداری کنند.
وی خاطرنشانکرد: تاکنون ۲ بارانداز برای گیاهان دارویی در اصفهان راهاندازی شده است.
زینلی بر توسعه زنجیرههای تولید در بخش گیاهان دارویی تاکید کرد و افزود: یکی از اهداف ما، توسعه و تکمیل زنجیره ارزش در حوزه گیاهان دارویی است و در این راستا راهاندازی باراندازها به ساماندهی و تکمیل زنجیره ارزش این محصولات کمک میکند.
وی گفت: اکنون برخی از تولیدکنندگان گیاهان دارویی در مزارع کوچک در زمینه فروش محصولات خود با مشکل روبهرو هستند و راهاندازی باراندازها کمک موثری برای رفع این مساله است.
نظر شما