استاندار: خام فروشی آبزیان هدر رفت فرصت های اقتصاد شیلات مازندران است

ساری- ایرنا- استاندار مازندران با اظهار این که خام فروشی آبزیان هدر رفت فرصت های اقتصاد شیلاتی استان است که باید پرهیز شود، گفت : دولت حمایت ویژه ای از شرکت های تعاونی و بخش خصوصی برای توسعه صنایع تبدیلی محصولات آبزیان دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز پنجشنبه در آیین ماهی دار شدن ۱۲ قفس دریایی که با حضور رییس سازمان شیلات ایران در منطقه ساحل لاریم شهرستان جویبار برگزار شد، افزود:تحولات بزرگ اقتصادی استان با آبزی پروری به راحتی محقق می شود.

وی با ذکر این نکته که بازار صادرات محصولات شیلاتی مازندران فراهم است، ادامه داد:سهم مازندران در تامین مواد پروتئینی دریایی کشور روسیه که سالانه پنج میلیارد دلار فقط در این بخش واردات دارد، بسیار اندک است.

وی تصریح کرد: در حالی خاویار و گوشت ماهی خاویاری مازندران به عنوان مهمترین و کیفی ترین محصولات شیلاتی در سبد غذایی بسیاری از خانواده های کشورهای دنیا قرار دارد که سهم استان در این بخش هم بسیار اندک است.

استاندار مازندران مردمی سازی اقتصاد کشور را رویکرد جدی دولت سیزدهم دانست.

حسینی پور با بیان این که مشکلات اقتصادی و سخت و زیان آورد بودن شغل صید و صیادی مورد اهتمام دولت سیزدهم قرار گرفته است، بیان داشت:صیادان مازندران در حالی قشر ضعیف جامعه شناخته می شوند که فقط می توان با هدف گذاری صادرات آبزیان به یک کشور روسیه بیشترین درآمد را برای این قشر ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: حمایت از جامعه صیادی و آبزی پروری مازندران مورد تاکید دولت است.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه در بخش زمین ساحلی برای آبزی پروری دریایی باید در برنامه ریزی شود، گفت: فعالیت مهم دیگر در بخش شیلات حضور شرکت های دانش بنیان شیلاتی در مازندران است.

حسینی پور بر لزوم نوسازی تجهیزات شیلات مازندران تاکید کرد و گفت: باید از تفکرات سنتی عبور کنیم، فعالیت اقتصادی کشاورزی با هدف مردمی کردن اقتصاد مازندران باید وارد بازار بورس شود.

استاندار مازندران با بیان این که سواحل دریای مازندران ظرفیت ایجاد یکهزار قفس پرورش ماهی را در دریا دارد، گفت : بازار صادرات محصولات کشاورزی به خصوص شیلاتی مازندران در کشور روسیه فراهم است.

استاندار: خام فروشی آبزیان هدر رفت فرصت های اقتصاد شیلات مازندران است

عملیات تزریق ماهی به ۱۲ قفس دریایی مازندران با ظرفیت ۴۵۰ تن امروز پنجشنبه با حضور رییس سازمان شیلات ایران و استاندار مازندران در محل شرکت تعاونی صیادی پره شهید قریشی جویبار شروع شد.

شیلات مازندران همسو با سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت و تولیدات محصولات اقتصاد دریا محور و اشتغالزایی، گام های جدی را برای توسعه پرورش ماهی در قفس های دریایی برداشته است.

بر اساس اعلام شیلات مازندران، امسال ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شیلاتی در استان شناسایی شده که غالب این فرصت ها در بخش آبزی پروری بویژه پرورش ماهی در قفس های دریایی است.

پرورش ماهی در قفس روشی از آبزی پروری است که در آن ماهی در محیط های محصور ساخته دست بشر در آب نگهداری و پرورده می شود که سازمان شیلات ایران این طرح را در آب های دریایی جنوب و شمال و همچنین پشت سدها مورد حمایت جدی قرار می دهد.

پرورش ماهی در قفس در دریا با توجه به ساحل ۴۸۷ کیلومتری دریای خزر در حوزه استحفاظی مازندران یکی از ظرفیت ها مهم در تولید انواع گونه های ماهی مانند قزل آلا، سفید، آزاد، فیل ماهی، کفال و خاویاری در عمق پنج کیلومتری ساحل دریا به شمار می رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha