وزیر بهداشت: پیشرفته‌ترین دستگاه درمان سرطان در مازندران راه‌اندازی می‌شود
عکس تزیینی است.

ساری - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیشرفته‌ترین دستگاه با انرژی بالا برای درمان سرطان‌ در بیمارستان شهید رجائی بابلسر نصب و راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهرام عین‌اللهی امروز -پنجشنبه- در حاشیه بازدید از مرکز پرتودرمانی بیمارستان شهید رجائی بابلسر اظهار کرد: به منظور تقویت این مرکز و رفع مشکل بیماران مبتلا به سرطان در این منطقه پیشرفته‌ترین دستگاه درمان سرطان در این بیمارستان راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان این‌که زیرساخت نصب این دستگاه در بیمارستان شهید رجائی بابلسر فراهم است، افزود: نصب و راه‌اندازی این دستگاه نقش مهمی در درمان بیماری‌های سرطان در این خطه از شمال کشور خواهد داشت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: بیمارستان شهید رجائی بابلسر از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های فعال در زمینه درمان سرطان در مازندران است و با توجه به قدمت آن به ساخت فضایی جدید و مجهز نیاز بود. بر همین اساس عملیات اجرایی ساختمان جدید این بیمارستان با ظرفیت ۲۸۰ تخت آغاز شد که اکنون با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی در حال انجام است.

وزیر بهداشت: پیشرفته‌ترین دستگاه درمان سرطان در مازندران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش ایرنا، بیمارستان شهید رجائی بابلسر در حال حاضر ۴۰ تخت دارد و ۵۵ درصد بیماران مراجعه کننده به این مرکز غیر بومی و از دیگر استان‌ها هستند.

دولت سیزدهم بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل سرمایه‌گذاری کرده است. از مجموع ۲۹ طرح نیمه‌تمام این دانشگاه که در مجموع ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع مساحت دارد، ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی است.

تکمیل ساختمان بیمارستان فوق تخصصی اطفال شمال کشور، تکمیل ساختمان تنها مرکز تک‌تخصصی دولتی نازایی شمال کشور، تکمیل ساختمان مرکز دیالیز، تکمیل چند دانشکده اعم از دندانپزشکی و طب سنتی و همچنین سالن‌های ورزشی و سالن نمایشگاه بخشی از طرح‌های در حال تکمیل است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد، سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را پذیرفت و به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور فعالیتش آغاز شد. این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت و پرستاری و مامایی است و پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.

در حال حاضر این دانشگاه علوم پزشکی بیش از چهار هزار و ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیئت علمی دارد. ۲۴ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

مازندران دارای ۲ دانشگاه علوم پزشکی مستقل به نام‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مرکزیت ساری و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.

وزیر بهداشت: پیشرفته‌ترین دستگاه درمان سرطان در مازندران راه‌اندازی می‌شود

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha