به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، صبح امروز اخباری مبنی بر افزایش چند برابری بستههای اینترنت در فضای مجازی منتشر شد. ساعاتی بعد سازمان تنظیم مقررات به عنوان رگولاتور این بخش به اپراتورها اعلام کرد تمام جزییات مربوط به افزایش تعرفه باید به صورت شفاف بیان شود.
پس از دستور رگولاتوری مبنی بر شفافیت افزایش تعرفه اپراتورها هر دو اپراتور مسلط کشور با اطلاعیهای جزییات مربوط به افزایش تعرفه اینترنت را همراه با میزان افزایش و جدول جدید و قدیم تعرفهها را منتشر کردند.
در اطلاعیه ایرانسل درباره اصلاح قیمت بستههای اینترنت همراه آمده است:
پیرو درخواست اپراتورها برای اصلاح قیمت بستههای اینترنت با توجه به عدم امکان سرمایهگذاری جدید به دلیل افزایش روزافزون هزینهها، رگولاتوری به شرط سرمایهگذاری در بهبود شاخصهای کیفی شبکه، با افزایش تعرفه بستههای اینترنت همراه موافقت کرده است.
بر این اساس، فرایند اصلاح قیمت بستههای اینترنت همراه، با اعمال افزایش قیمت ۳۴ درصدی روی تمام بستهها، از شب گذشته آغاز شده و هماکنون در حال انجام است. این فرایند، برای برخی بستهها کامل شده و برای برخی دیگر، همچنان ادامه دارد.
همچنین اشاره شده، طی ۲۴ ساعت آینده، بستههای قبلی اینترنت همراه، با لحاظ افزایش قیمت ۳۴ درصدی و بدون تغییر در حجم یا مدت زمان، در کانالهای مختلف مانند وبسایت، سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن، کدهای دستوری و...، مجدداً در دسترس قرار خواهند گرفت.
علاوه بر این، با هدف پاسخ به نیاز مشترکان و افزایش تنوع در فهرست بستهها، بستههای پرحجم و بلندمدت جدیدی نیز به بستههای قبلی اضافه شدهاند. ایرانسل این آمادگی را دارد تا در صورت وجود هر نوع ابهام یا سؤال در خصوص حذف یا افزایش بیش از ۳۴ درصدی قیمت بستهها، پاسخگو باشد.
همراه اول نیز در اطلاعیه خود اشاره کرده است: اصلاح قیمت هرچند با افزایش حداکثر ۳۴ درصدی، پس از ۶ سال ثبات تعرفه و با موافقت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اخذ تعهدات در خصوص سرمایهگذاری و افزایش کیفیت شاخصهای ارتباطی صورت گرفته است.
همراه اول در این اطلاعیه با اشاره به ثبات قیمت بستههای اینترنت همراه در ۶ سال گذشته، به بروز مشکلات جدی در صورت عدم اصلاح قیمت بستههای اینترنتی اشاره و تصریح کرده است که بهرغم فشار قابلتوجه بار تورمی ایجاده شده در چند سال گذشته، همراه اول، تمام توان و ظرفیت خود را برای نگهداری و ارتقاء شبکه ارتباطی به کار بسته، اما بیتردید، ثابت ماندن بیش از این قیمت بستههای اینترنت همراه میتوانست، به رکود صنعت ارتباطات و افت قابلتوجه کیفیت شبکه ارتباطی بینجامد.
بزرگترین اپراتور کشور، ساخت و تجهیز سایتهای جدید، نگهداری و ارتقاء سایتهای موجود و توسعه فناوریهای جدید نظیر شبکه ۵G را نیازمند سرمایهگذاری قابلتوجهی دانسته و خاطرنشان کرده است که بخشی از این سرمایهگذاری از محل فروش بستههای اینترنتی اپراتورهای تلفن همراه تامین میشود.
افزایش هزینههای اپراتورها در حالی است که صنعت ارتباطات کشور نه تنها هیچ یارانهای دریافت نمیکند، که با شرایط سخت موجود، بار توسعه شبکه و انتظارات توسعهای در این بخش را نیز بر دوش میکشد.
نظر شما