به گزارش خبرنگار دفاعی و امنیتی ایرنا، آیین رونمایی از ۳۹ عنوان دستاوردهای علمی پژوهشی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی روز شنبه - نهم دی ماه - با حضور سرلشکر سید رحیم صفوی مشاور عالی فرماندهی کل قوا، سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی نیروهای مسلح و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری در سالن خلیج فارس باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این مراسم امیر عبدالعلی پورشاسب جانشین پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با گرامیداشت یاد شهید سید رضی موسوی مستشار نظامی کشورمان که در سوریه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، گفت: رژیم اشغالگر قدس باید بداند ترور ددمنشانه آنها فراموش نخواهد شد و باید در انتظار انتقام در زمان و مکانی باشند که ما تعیین میکنیم.
وی در ادامه با گرامیداشت هفته پژوهش اظهار داشت: قرار است امروز ۳۹ عنوان اثر پژوهشی که حاصل ۱۰۰ تحقیق است رونمایی شود. حدود ۱۲۰ پروژه راهبردی در نیروهای مسلح در ابعاد مختلف فرهنگی، اقتصادی، نظامی و اجتماعی در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی انجام شده است.
امیر پورشاسب درباره تغییر اساس نامه پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توضیح داد: این پژوهشگاه پس از تغییر اساسنامه به عالیترین جایگاه پژوهشهای راهبردی و کاربردی تبدیل شده است و طی دو سال گذشته دو همایش در سطح بینالمللی و ملی انجام شده که دستاوردهای ارزشمندی داشته است.
در ادامه امیر سرتیپ شکوهی معاون پژوهشی پژوشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: این پژوهشگاه در ۹ آذر ۱۳۹۸ استقلال ساختاری یافته و اقدامات زیر ساختی متعددی داشته است. طبق اساس نامه مرجعیت علمی در تبیین حقایق و رفع شبهات و ابهامات در خصوص ابعاد مختلف دفاع مقدس، جبهه مقاومت، جنگهای نامنظم و توسعه پدافند داخلی بخشی از وظایف این پژوهشگاه است و تاکنون ۱۲۲ پژوهش در چهار پژوهشگاه این مرکز انجام شده است.
وی ادامه داد: تدوین و تبیین نقش فرمانده معظم کل قوا در تحول، ارتقاء و مدیریت نیروهای مسلح در دفاع مقدس، امنیت و جبهه مقاومت اسلامی با ۴۹ قطب و تدوین ۴۵۹ پروژه از کلان پروژههای پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است که از سوی ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ شده است.
سرتیپ شکوهیبا اشاره به اینکه تاکنون با استفاده از ۵۵ نخبه، ۴۹ پروژه انجام و ۴۰ نشست در این پژوهشگاه برگزار شده است، یادآورشد: انعقاد ۲۶ تفاهم نامه و تدوین شیوه نامه نهضت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس و تهیه و تدوین فصلنامههای متعدد هم از دیگر اقدامات این مرکز است.
نظر شما