جعفر فرشچی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: تفاهم نامه همکاری برای طراحی و پیادهسازی دیسپاچینگ و مدیریت هوشمند شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی با مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور به تازگی در قالب رویداد سوم "صنعت دانشبنیان" با محوریت صنایع کوچک و زیست بوم فناوری و بیش از ۵۰۰ نفر از صنعتگران، کارآفرینان، اساتید دانشگاه و فعالان حوزه دانشبنیان منعقد شده است.
وی بیان کرد: در راستای هوشمندسازی خدمات به سرمایه گذاران در شهرکهای صنعتی تاکنون اقداماتی انجام گرفته که در این راستا خدمات مربوط به واگذاری زمینهای ۲ تا پنج هزار مترمربعی، جانمایی زمین ها و نوع کاربری آنها، اتصال واحدهای صنعتی به شبکه فاضلاب، دریافت تسهیلات و ضمانت نامه بانکی از طریق صندوق ضمانت صنایع کوچک، رسیدگی به شکایات سرمایه گذاران به صورت هوشمند انجام می گیرد و زیرساختهای مخابراتی شهرکهای صنعتی نیز هوشمند شده است.
به گزارش ایرنا، رویداد سوم صنعت دانشبنیان با هدف حرکت به سمت اکوسیستم دانشبنیان صنعت محور و دارای قدرت رقابت در بازارهای بینالمللی با حضور"عباس علی آبادی" وزیر صنعت، معدن و تجارت "محمدعلی زلفی گل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، "روح الله دهقانی فیروزآبادی" معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور و با ۲۶۸ شرکت دانشبنیان، فناور، عاملین خوشه کسب و کار، کلینیکهای کسب و کار و فنبازار روز هفتم دی ماه در تهران مهوری برگزار شد.
در این رویداد موافقتنامه همکاری مشترک چهار جانبه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران ،مجتمع کشتکار در زمینه توسعه زیست بوم نوآوری دانشبنیان با ایجاد شهرک صنعتی غیردولتی امضا شد.
شرکت دانش بنیان "بهپویان امین منتظر" که در مشهد مستقر است، هوشمندسازی شبکه گاز مشهد و هوشمندسازی شبکه انتقال آب در خراسان رضوی را در دست اجرا دارد. این شرکت با ۱۲ سال سابقه و در اختیار داشتن بیش از ۴۰ نفر نیروهای متعهد و متخصص در سطوح عالی رشته های برق، مکانیک، سیستمهای انرژی، مهندسی شیمی، صنایع، نانو، آب و فاضلاب، عمران وکامپیوتر به فعالیت در زمینه مدیریت انرژی، تولید و پیاده سازی سامانه های مانیتورینگ و نرم افزارهای تخصصی بهره برداری تاسیسات زیرساختی و همچنین هوشمند سازی در شبکه های بزرگ – ابعاد در سطح ملی پرداخته و تاکنون ۲۰۶ پروژه موفق با بیش از ۶۰ کارفرما در ۲۰ استان کشور را به انجام رسانده است.
در حال حاضر از ۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب خراسان رضوی، ۴۱ مورد فعال بوده که قرارداد برای واگذاری زمین با پنج هزار و ۱۷۴ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان منعقد شده است.
نظر شما