۱۰ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۱۶
کد خبرنگار: 2239
کد خبر: 85338770
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح پایش میزان ید مصرفی در البرز اجرا شد

۱۰ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۱۶
کد خبر: 85338770
طرح پایش میزان ید مصرفی در البرز اجرا شد

کرج - ایرنا - مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی البرز اعلام کرد:  طرح پایش بررسی میزان ید مصرفی در گروه های سنی و اقشار مختلف مردم این استان انجام شد.

فاطمه قاسمی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : در این طرح بررسی میدانی تعداد ۴۲۰ نمونه از دانش آموزان کلاس های دوم ،سوم و چهارم ابتدایی، ۳۰۰ نمونه از مادران باردار ، ۵۰ نمونه از خانوارها و۲۰ نمونه از کارگران چهار کارخانه و کارگاه تولید و بسته بندی نمک در سطح استان جمع آوری شد که این نمونه ها شده از جمعیت شهری و روستایی استان بودند.

وی یادآور شد: طرح پایش میزان ید مصرفی همزمان با سراسر کشور از دهم آذرماه سال جاری با هدف بررسی میزان ید درافتی آغاز و تا نهم دیماه جاری ادامه داشت.

قاسمی افزود: با توجه به اهمیت پایش وضعیت دریافت ریزمغذی ید درجامعه، نمونه گیری از دانش آموزان، مادران باردار، خانوارها و کارگران کارخانه های تولید نمک انجام شد.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: نمونه های جمع آوری شده برای ارزیابی میزان ید موجود به پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران ارسال شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha