عادل مصدقی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: این اعتبار برای رفع نقاط حادثه خیز اولویتدار، خرید ماشین آلات راهداری، بهسازی روکش آسفالت راههای اصلی، ایجاد و توسعه راههای روستایی و اجرای طرح جامع پایانه مرزی اینچهبرون هزینه خواهد شد.
به گفته وی در سفر دور نخست رییس جمهور به گلستان ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای توسعه راهداری و حمل و نقل جادهای استان مصوب شده بود که تاکنون هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال آن برای خرید ماشین آلات راهداری، رفع نقاط حادثه خیز و ایجاد و توسعه راههای روستایی اختصاص یافت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان گفت: دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت تاکنون افزون بر ۵۴ هزار میلیارد ریال از محل منابع مختلف برای گسترش راههای این استان هزینه کرد که از مجموع این اعتبار، ۳۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال با مشارکت بخش خصوصی برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر هزینه شد.
وی جذب ۱۸ هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال از محل منابع ملی و استانی را از دیگر اعتبارات هزینه شده توسط دولت سیزدهم در توسعه راهداری و حمل و نقل جاده ای استان برشمرد و گفت: این اعتبارات برای طرحهایی مانند بهسازی و روکش آسفالت ۶۲۹ کیلومتر، ایجاد هشت دوربرگردان، ایجاد ۴۷ دستگاه ابنیه فنی و بهسازی و تعریض چهار تقاطع پر خطر هزینه شد.
مصدقی با اشاره به اعتبارات دور نخست سفر دولت سیزدهم در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان، گفت: در این سفر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای حوزه راه استان مصوب شد که با جذب ۹۵ میلیارد ریال آن تاکنون چندین طرح بزرگ و زیربنایی مانند تکمیل تقاطع فاضل آباد، احداث ۲ دور برگردان گنبدکاووس و رامیان، اجرای باند پل ورودی شهر کلاله، آسفالت ۸۸ کیلومتر راه روستایی و ایجاد ۲ بلوک مفصلی در علیآبادکتول و بندرترکمن ساخته شد.
گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل بزرگراه، راه اصلی و فرعی درجه یک، ۲ و سه دارد که حدود هزار و ۵۲۱ کیلومتر آن کوهستانی و یا سخت گذر است.
گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت و ساکن در ۳۴ نقطه شهری و بیش از یک هزار روستا و آبادی، از غرب با مازندران، از جنوب با سمنان، از غرب با خراسان شمالی و از شمال با ترکمنستان همسایه است.
آیتالله سیدابراهیم رییسی اسفند سال ۱۴۰۰ برای انجام دور اول و ۳۰ آذر و اول دی سال ۱۴۰۲ برای انجام دور دوم سفر استانی در گلستان حضور یافت.
نظر شما